2777
2789

سلام به روی ماهتون...عزیزان به نظرتون باید چیکار کرد که از زندگی یکنواخت خلاص شد و لایف استایل و تغییر داد؟ من تو زندگیم هیچ خوشی ندیدم و همیشه زیر شکنجه پدرم بودم ولی میخوام خودمو نجات بدم...نه درس خوندم نه چیزی بلدم...یه آدم افسرده توسری خور...ولی میخوام هم حال روحیم و عوض کنم هم عمر به باد رفتم و جبران کنم...هر کسی نظر یا راهکاری داره ممنون میشم بگه برای تغییر اصولی زندگی استفاده کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی منم 

انقد اعتمادبنفس ندارم روم نیس بشینم سر سفره کنار خانوادم شام بخورم

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

همین ک به این نتیجه رسیدی ک این زندگی رو نمیخوای و باید تغییر کنی،نصف راهو رفتی

بنظرم بگرد دنبال کار،برو تو اجتماع،مستقل شو

اینجوری هم تو جامعه ای،هم با مردم معاشرت میکنی،هم اعتماد به نفست میره بالا

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

مجردی یا متاهل؟

به چه کاری علاقه داری؟

بخاطر دل خودت و اینکه حس خوب بگیری شروع کن یه کاری که بهت انرژی مثبت میده انجام بده 

اون کار میتونه ادامه تحصیل باشه یا ورزش رفتن و کلاس های هنری رفتن باشه یا هر چیزی که باهاش حالت بهتر بشه

بعد اون سعی کن به خواب و خوراکت اهمیت بدی

بعدش کم کم پول جمع کن به پوست و مو و دندون و ظاهرت و تیپت برس

کم کم حست نسبت به خودت خیلی بهتر میشه و سعی میکنی کاری کنی که حالت خوب باشه همیشه

چند ترم دانشگاه رفتم و به خاطر شرایط بدم انصراف دادم

اگه نمیتونی ادامه تحصیل بدی    اعتماد بفستو بالا ببر 

برو کار کن    به سمت هنری  برو  که دوست داری   واگه شرایطش هست  با تور   برو سفر