2777
2789

نمیدونم خب سخته

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش آدم برای علاقه ی خودش نیاز به نظرسنجی نداره

من عاشق حقوق و وکالت بودم

تاحالا هم به ذهنم خطور نکرد از بقیه بپرسم برام مناسبه یا نه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نه باید ورپریده و پاچه پاره و سلیطه و بی آبرو باشی وگرنه نهایت بشی مشاور حقوقی نه یک وکیل موفق

مثل که خیلی ناراحتی نتونستی وکیل شی این همه فحش بستی به آدمایی ک حتی نمیشناسیشون :/

خدا از عقده های درونیت کم کنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من عاشق وکالتم 🥲

همیشه ارزوم این بوده وکیل بشم ..

ولی خب با مخالفت خانواده مواجه شدم 

واقعا شغل قشنگیه 🥲

[💍♥️]...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

مثل که خیلی ناراحتی نتونستی وکیل شی این همه فحش بستی به آدمایی ک حتی نمیشناسیشون :/خدا از عقده های د ...

آبجی من بیمه خوندم ، دفتر بیمه دارم،  اصن وکالت ربطی به من نداره ولییییییییی مشتری وکیل دارم هم خانم هم آقا ،بلاخره میان تعریف میکنن چی به چیه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش