دوستان .. من 19 هفته و یک روزم بود ک رفتم سونوگرافی ک گفت بچم دختره... شوهرم خیلی دوس داشت اولین بچمون پسر باشه خودمم همینطور.. حالا ایناش ب کنار .. من چند وخت قبل از اینکه برم سونوگرافی نیت کردم و استخاره کردم...ک خدایا تو خودت میدونی بچه من چیه...قران باز کردم ... ایه از سوره حجر اومد... ک خداوند ب ابراهیم گف نترس و ناامید مباش ما ب تو پسری دانا میدهیم.. این ایه ک برام اومد...دلم ی جوری شد ... دیگه انگار مطمعن شدم ک جنسیت بچه پسره.. حالا پیش خودم میگم اگه میخواست دختر بشه چرا این ایه برام اومد... البته خداروشکر بچه سالمه..واین برام کافیه
جاری من سه چهار تا سونو بهش گفتن که صد در صد دختره وقتی بدنیا اومد پسر بود😐 و ما شوکه شدیم اخه من همراهش بودم کپ کردم یعنیا وقتی نی نیشو دیدم گفتم این که پسره ماما گفت پس میخواستی چی باشه 😂😂 گفت خدا رو شکر که عیده و کسی نیست وگرنه میگفتین بچمونو عوض کردن 😄😄 نمیشه صد در صد گفت جنسیت چیه توکلت به خدا ان شاء الله سالم و صالح باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب عزیزم فقط یه سوره کوثر که میگه دختر عطا میکنه خداوند اسامی پسر بیشتر تو قران
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست