2777
2789
عنوان

دوستم زد تو گوش پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 23 پست

خب یعنی چی ، الان این تجاوز به پسر نیست ؟ حداقل میتونست با شیء خارجی میزد 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بنظرت بریم پیش پدر پسره چون استادمونهحرف ناموسی نبود یه سری چرت و پرت در موردش بودن

اول ماجرا رو با ی بزرگتر در میون بزارین 

ک اگ ی دروغ بزرگتر راجبتون گفتن 

بزرگتر در جریان باشه و بدونه شما کاری نکردین و حرفای پسره صرفا چرت و پرت محضه

چون خیلی دیدم ک ب پدر مادر طرف گفتن و بچه هم از حرص رفته چنتا دروغ بزرگتر سرهم کرده

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یعنی چی ، الان این تجاوز به پسر نیست ؟ حداقل میتونست با شیء خارجی میزد

الان جدی گفتی 

مثلا با کفش میزد 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

اول ماجرا رو با ی بزرگتر در میون بزارین ک اگ ی دروغ بزرگتر راجبتون گفتن بزرگتر در جریان باشه و بدونه ...

ماجرای دوستمه 

باه خیلی ممنونم بهش میگم

الان جدی گفتی مثلا با کفش میزد

اره جدی گفتم اگه انتظار داری اونم بهت تعرض نکنه توهم نباید فیزیکی باهاش برخورد کنی ، چون الان اون پسره این اجازه رو به خودش میده که به دوستت دست بزنه ، چرا ؟ چون خوده دوستت نشون داد مجاز هست برای اینکار

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اره جدی گفتم اگه انتظار داری اونم بهت تعرض نکنه توهم نباید فیزیکی باهاش برخورد کنی ، چون الان اون پس ...

خب دوستم از روی شوخی یا عاشقانه دست نزده که پسره هم نمیتونه دست بزنه چون اول باید حرف دهنشو بفهمه

خب دوستم از روی شوخی یا عاشقانه دست نزده که پسره هم نمیتونه دست بزنه چون اول باید حرف دهنشو بفهمه

از من گفتن بود