2777
2789
عنوان

سالگردمون بود

195 بازدید | 19 پست

امروز سالگرد دوستیمون بود 

ما رابطمون لانگ هست هرساله من استوری میذاشتم اون چند ساعت بعد من ی استوری میذاشت امسال گفتم که بده من استوری نذارم ببینم چی می‌کنه من نذاشتم دیدم خبری نیس ساعت ۳ زنگش زدم دیدم ی تبریکی گف سالگردمون مبارک 

ولی انقد بهم برخورد این همه اینستا بود نمیتونست ی پست بفرسته یا ی استوری بذاره به روش هم آوردم ولی هیچ 

گند زد تو روزی که بهترین حسابش میکردم منم هیچ کار نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑😑😑

کلا با رابطه با جنس مخالف موافق نیستم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

منم همیشه باید خودم ماهگردا و سالگردارو یاد پارتنرم بندازم😑البت میدونم ک یادشه ولی تو فاز این چیزا ...

من دیشب بش گفتم فردا منتظرم سورپرایز شم واقعا ولی کاری نکرد

عزیزم من درکت میکمم رابطه لانگ ادمو پیر میکنه   من و پارتنر ام بخاطر شغل اون مجبوریم همیشه از هم دور باشیم الان ۴ ماهه ندیدمش 

اما تو اگه اون شغلش تو راه دور نیست بنظرم ادامه نده بخدا که خیلی سخته

🧡 
منم‌دقیقا👌😐

هنوز این دختر خانوم یذره خوب بود 

بعضیا میان میگن اولین رابطه ی ج با دوسپسرم بود یا میگن این دیت چندممه یکی اومده بود گفته بود من واسه اینکه برا خودم ارزش قائلم با هر پسری که رابطه ی ج میخوامداشته باشم هر دومون آزمایش های مربوطه رو میدیم 😑😑😑😑بخدا هنگ بودم🤥💔

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍