2777
2789
عنوان

بعد یک ماه برنج خوردم

277 بازدید | 20 پست

تجربه نخوردن برنج و نان سفید فوق العاده بود ،

با اصرار مامانم ناهار زرشک پلو با مرغ ، هفت هشت قاشق خوردم

معدم درد گرفته خیلی بده 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج هم حذف کردی؟ من فقط قند مصنوعی و آرد سفید رو حذف کردم. ریزش مو اینا میگیریا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شکم تخت شد ؟

اوف عالی😁

من کلا ژنتیکی شکم خیلی ندارم بیشتر رونام پره 

ولی خب الان شکم پهلو کلا ندارم 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

چه تاثیری داشت؟ روی جوش صورت هم خوب بود؟ریزش نگرفتی؟

تاثیرش والا اینکه یبوست ندارم دیگه 

معدم سبکه خیلی میرم wc برعکس قبل

ریزش نه 

نان جو میخوردم 

آفرین بجاش کینوا بخور بجای نون هم نون جودوسر پرک یادنون عدس درست کن بخور یا نون پروتئینی و نون جو د ...

نان تست جو گرفتم 

خوب بود واقعا 

معدم واقعا تحمل برنج نداره 

از بچگیم خیلی کم غذا بودم دوباره برگشتم تنظیمات کارخانه😅

ساعت ۱۲ خوردم هنوز معدم سنگینه