2777
2789

ممکنه از پریز برق باشه ،حالا قراره دو روز دیگه بره پریز بخره هی میگم زودتر برو میگه حالا زیاد وقت داریم درست می کنم

من اصلا از استرس نمی تونم کاری کنم این بی خیاله 

ریدم با این شوهر کردنم که دست به هیچی نمی زنه و من باید استرسش رو بکشم

پریز برق عوض کردن ک کاری نداره خودت یکی بخر برقو قطع کن نصب کن..اه شوهر توام مث شوهر من هیچ کار فنی ...

آره هیچی بلد نیس فقط بلده گوشی دست بگیره ،وصل کردن پریز رو تازه یاد گرفته ونصب وصل شیر روشویی وآشپزخونه اصلا بلد نیس پریز وصل کردن راحته باز تنبلیش میاد میگه بزار بعد خسته ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم همینه تنها نیستی برعکس بابام هممممه کار بلده و مردایی ک همه کار بلدن همیشه برام جذاب بودن . اصن خوشم نمیاد شوهرم هیچی بلد نیست . همیشه باباشو فوش میدم میگم ی کار ب این بشر یاد نداده .

من ی پریزمون دوشاخه جارو برقی کشیده بود ی ماه اویزون بود درست نکرد خودم کردم.

مادر شوهر پارسال نذری پخت ب شوهرم گفت اجاقو از گاز جدا کن .رفت بدون این ک گازو ببنده جدا کرده بود بعد دیدیم بوی گاز میاد 😐

امسالم بعد از نذری گفت جمع کن اصن نمیدونس چکار کنه رفته بود دور خودش میچرخید بعد بمن گفت چکار باید کنم الان ؟😅