2777
2789
عنوان

کسی بوده مژه هاش تا به تا باشن

47 بازدید | 8 پست

من یکی از مژه هام میییریزه اونیکی نه   سریتا و روغن کرچک و نارگینم استفاده میکنم فقط بلند شد پرپشت نه

چیکار کنم   

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

فقط پرپشتی مهم نیست

من تا دلت بخواد پرپشت و بلنده

اما نامرتبه

انگار گندم زاره یکی از وسطش رد شده چجوری نامرتب میشه

اونجور

نمیدونم لیفت کنم یا نه؟؟

ابرو دیدم تا به تا باشه اما مژه نه راستش اسی

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چشت عفونت داره قرمزی و ورم و یا خارش نداره ؟

ببخشید معذرت میخوام خیلی جلوش از این چیز سفیدا جمع میشه 

گاهی میخاره و قرمز میشه نه همیشه

تار های مژمم خیلی ضعیفه 

فقط پرپشتی مهم نیستمن تا دلت بخواد پرپشت و بلندهاما نامرتبهانگار گندم زاره یکی از وسطش رد شده چجوری ...

به به حسودیم شدددد 

از منم برای چشم چپم همش میره تو هم حالا چشم راست کویرررر

آره لیفت خوبه ولی شاید بریزه

ببخشید معذرت میخوام خیلی جلوش از این چیز سفیدا جمع میشه گاهی میخاره و قرمز میشه نه همیشهتار های مژمم ...

یه مدت هر روز چشت رو با گلاب طبیعی شستشو بده 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
به به حسودیم شدددد از منم برای چشم چپم همش میره تو هم حالا چشم راست کویررررآره لیفت خوبه ولی شاید بر ...

قربونت

اینجوری نشنیدم دکتر پوست رفتی ؟ مجرای اشک اون چشمت بازه؟

میگن لیفت میریزه 

۱۵ سال عینکی بودم حالا عمل کردم

دلم میخواد ابرو و مژه هام یکم به چشم بیاد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
قربونتاینجوری نشنیدم دکتر پوست رفتی ؟ مجرای اشک اون چشمت بازه؟میگن لیفت میریزه ۱۵ سال عینکی بودم حال ...

آره معاینه نکرد سریتا نوشت