2777
2789
عنوان

زیبا باش و خفه‌شو❗

134 بازدید | 2 پست

تو سایت خیلی‌هارو می‌بینم که تحتِ تأثیر رسانه و یا فشارِ اطرافیان دست به عمل هایی می‌زنن که فقط از روی جو جامعه‌ست و حتی شاید از ته قلب دوست نداشته باشن!

یکم باهاتون حرف دارم- 

به عنوان خواهرِ کوچیک همتون.

🔴📽 اول پیشنهاد می‌کنم دوتا فیلمِ تأمل برانگیز پایین رو ببینید. [ لینک ]

🔴 زیبا باش و خفه شو!

حقایقی در رابطه با زن‌ها - از زبان بازیگر هالیوود. 

https://imgurl.ir/uploads/k328638_VID_20240320_215813_110.mp4

ارزشِ واقعی‌تون این نیست! 🔻

https://imgurl.ir/uploads/z21836_VID_20240320_215222_985.mp4

زیبایی یا "فشار" برای زیبایی⁉️

نظر من درباره عمل جراحی زیبایی و بوتاکس و فیلر و کارهایی ازین قبیل چیست؟!

شخصا مشکل من فشار جامعه بر زنان برای زیبایی و جوانی است. 

نگاهی که به زنان مدام گوشزد می‌کند که به جهان زیبایی و جوانی بدهکارند!

فرهنگی که وقتی زنی میخواهد روایتی بکند یا در زمینه‌ای که تخصص دارد صحبت کند کماکان از او توقع دارد زیبا و جوان یا جوان‌نما باشد تا روایتش قبول شود و تخصصش جدی گرفته شود. 

من با این فرهنگ و فشار مخالفم.

اما هرگز افرادی را قضاوت نمی‌کنم که انتخاب میکنند چنین کارهایی را بکنند. خودم هم امتحان کرده‌ام و دوست نداشته‌ام. به نظر من ما زنان در جنگی دائمی با مردسالاری، سکسیسم، زن‌ستیزی، استانداردهای غیر قابل دسترس زیبایی و ظاهری و نابرابری و تبعیض و کوفت و زهرمار هستیم. هر یک از ما هر روز در جبهه‌های مختلف نبردهای مختلف داریم. واقعیت اینست که هر بک از ما نمیتوانیم در همه این نبردها و جبهه‌ها پیروز باشیم، یکی ممکن است در نبردش در کانون خانواده برای برابری با برادران و دیگر مردان خانواده‌اش پیروز باشد اما تن به فشارهای جامعه بر استاندردهای زیبایی بدهد، یکی دیگر بر عکس، آن یکی در چند جبهه پیروز است و مستقل در دیگری به بن‌بست خورده. شخصا ترجیح میدم زنان را برای تلاشهایشان و پیروزی‌هایشان تشویق کنم تا اینکه کوچکترین لغزشها و ضعفهایشان را به آنها سرکوفت بزنم. واقعیت اینست که جامعه حساسیت بیمارگونه و وسواس‌گونه‌ای بر ظاهر زنان دارد. با ذره‌بین بر چروکها و خطوط صورتمان تمرکز میشود و هر برآمدگی و افتادگی بدنهایمان میتواند دستمایه تحقیر و سرکوفت شود. این بخشی از نظام مردسالاری برای کنترل زنان است. کنترل بدنهایشان و در امتدادش کنترل حضورشان در جامعه و نقشی که میتوانند ایفا کنند. وقتی زنان به خاطر ظاهرشان چنین زیر ذره‌بین هستند عجیب نیست که حتی وقتی در زمینه‌ای تخصص دارند اعتماد به نفسشان کم باشد -چون کماکان آنها به خاطر ظاهرشان قضاوت خواهند شد- مگر آنکه نابغه‌های خاص باشند مثل مریم میرزاخانی وگرنه میانگین زنانی که تخصصی دارند و حرفی برای گفتن دارند مثل میانگین مردان- بسیاااااار بیشتر به خاطر ظاهرشان تحت فشارند، از هنرپیشه بگیر تا نویسنده و روزنامه‌نگار و طراح لباس و مجری تلویزیون و غیره...

.

ما میتوانیم این چرخه باطل را با رفتار و گفتار خودمان بشکنیم. این یک کنش فمینیستی است. به یکدیگر پر و بال بدهیم و مر و بال همدیگر را نچینیم.

در فطرت انسان ذاتا زیبایی‌دوستی وجود داره، ولی داره از این قضیه سواستفاده می‌شه!

🔴 مُد، سینما، هنر و خیلی حوزه های دیگه در جهان، داره طوری پیش میره که موفقیتِ زنان رو فقط در زیبایی و بدن می‌بینه، و نمایش میده.

🔴 اگر همین حالا دوتا خانوم تو اینستاگرام پست بزارن و یکی از اون ها پستش از کارِ دستی و هنرش باشه، و یکی از اون ها عکسِ بدنش رو بدون پوشش کامل بزاره قطعا اونی بیشتر لایک می‌خوره که زیباییش رو پست کرده.

دنیا داره جوری زن ها رو تربیت می‌کنه که کنار بکشن از علم، از هنر، از آگاهی و سیاست و  غرق بشن تو عمل های زیبایی، مُد، و  . .

لطفا اجازه ندید این تفکر ها باقی بمونه.

لطفا اجازه ندید که با بدن و زیبایی تون شمارو ارزش‌گذاری کنن!

لطفا اجازه بدید دستاورد و موفقیت هاتون شما رو به دیگران معرفی کنه.

مادر ها لطفا دخترتون رو جوری تربیت کنید که برای شنیدنِ جمله ی " چه قدر تو زیبایی " نره سراغ انواع عمل ها..

سینما و جهان و پور.ن هاب جوری زن رو ارزش گذاری کرده که زن بابت اینکه بدنش مثل اونا نیست غبطه میخوره..

دغدغه ای که براتون ساختن شده زیباییِ چهره و بدنی که شبیهِ پور.ن استارها باشه.

من نه فمینیستم‌، نه ادعای سواد دارم.

یه دختر معمولی ام ولی واقعا خیلی برای خودمون ناراحتم که داریم با لیبلِ زیبایی و اندامِ خوب شناخته میشیم نه علم و آگاهی و دستاورد های مختلف.،☕🍪

اگه خوندی بدون خیلی دوستت دارم و مراقب وجودت بمون☕🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.