2777
2789
عنوان

چرا نام هی تموم میشه

22 بازدید | 4 پست

من سه روز پیش نت گرفتم هفت گیگ الان ۱۶۰۰ مگ فقط مونده من نت صبحگاهی دارم که دانلودامو با اون پیش میبرم دو سه روز پیش تموم شده بود که دوباره تمدید کردم من خیلی استفاده کرده باشم دو گیگ . این واقعا دزدیه . من کلم الان داره سوت می‌کشه من چندین ماهه دیگه نت ماهانه نمیخریدم که از این به بعد هم غلط کنم بخرم. فقط داشتم میترکیدم اومدم اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامحدود بگیر ۱شب تا ۱۱صب

نامحدود دارم همیشه فقط این ماه رفتم اینترنت ماهانه هفت گیگ گرفتم من سر جمع هفت ساعت از فی لتر  شکن استفاده کرده باشم این سه روز باید آنقدر برام بمونه . بقیه سریال دان میکنن یک هفته حداقل دووم داره.

من ۲۰ گیگ میخرم دو روزه تمومه بعضی وقتا ک ۲ گیگ روزانه میخرم هررررکاری میکنم تموم نمیشه لامصب

کلا واقعا این دزدیه . ما قبلا یک ماه استفاده میکردم . من واقعا اونقدر استفاده نکردم .‌قبلا یک ساعت تو اینستا می‌گشتم ۴۰۰ ۵۰۰, مگ می‌رفت الان چیشده