2777
2789
عنوان

بیایین

37 بازدید | 4 پست

بچه ها از یکی خوشم میاد ولی سیع میکنم که خیلی واضح اینو بیان نکنم 

چیکار کنم بفهمه ؟ خیلی خجالت میکشم 

اصلا پیاممو سین نزد جواب نداد 😭

تو گروه حرف زدیم پیاممو جواب نداد خیلی خجالت کشیدم

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

نزار بفهمه ازش خوشت میاد بزار در حد همون کراش بمونه دختر که خودشو کوچیک نمی‌کنه از پسر خواستگاری کنه.

فقط سعی کن براش دلبری کنی.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

نزار بفهمه ازش خوشت میاد بزار در حد همون کراش بمونه دختر که خودشو کوچیک نمی‌کنه از پسر خواستگاری کنه ...

نه من فقط سین زدم جواب دادم گفت ایرانسل اینطوریه من زدم اره خیلی رو مخ همین ولی جواب پیاممو نداد جلو اون همه ادم تو دانشگاه ضایع نشم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار بفهمه ازش خوشت میاد بزار در حد همون کراش بمونه دختر که خودشو کوچیک نمی‌کنه از پسر خواستگاری کنه ...

برا اینکه شک نکنه استیکر خنده برا پیام یکی دیگه گذاشتم بعد پیام اینو جواب دادم