2789
عنوان

نذر نون پنیر

275 بازدید | 18 پست

بچه ها  برای چهل تا نون    چند کیلو سبزی و پنیر لازمه

آقا پسر من اینجا تووخونه ننشستم ک هی بیام سایت و توودرخواست دوستی بهم بدی ـ مثلان چی میخای ؟ تووفاصله دور ازم چی میخای نزدیکم باشی ببهت باج ماج نمیدم هری🚶 برو ب کار زندگیت برس💁 خودتون خونه خراب کنین بدبختا خانوم هاتون گناه دارن یکم ،،،،،یکم ب خاطر اون خدا و بندگی ک داری تعهد داشته باش تعهد 💏 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ادرستون کجاس😁😁آقا نون همون نوه پنیر همون گنیر سبزی همون سبزی ولی نمیدونم واقعا چ را یه نون پنیر سب ...

مث قیمه نذری🥹

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

آخ گفتی واقعا نمیدونم چرا نذری ی مزه دیگ میده

وای دلم خوااست بههه🤤

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

یه سوال : وقتی حاجتت روا میشه باید نذری ات (مثلا غذایی) بدی ؟!

یا اینکه میتونی به نیت اون کار نذری بدی تا بعدا انجام بشه ؟

مثلا من نیت میکنم فلان اتفاق بیفته وقتی افتاد بعدش نذری میدم 

یا میتونم نذری بدم به نیت اینکه اون اتفاق بیفته ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

فرقی نداره بعصیا به قولی برای خدا شرط نمیزارن میگن ما نذر میدیم شد شد نشد نشد

ولی میشه به اون نیت نذری داد تا بعد اتفاق بیفته ؟

عدد خاصی هست برای نذری ها ؟ مثلا ۱۴ تا ۸ تا ۶۹ تا ۱۰۱ و ...

به هر نیت فرق داره ؟ 

مثلا برای ازدواج یا موفقیت و خرید و فروش خانه و رزق و روزی عدد خاصی است؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

یه سوال : وقتی حاجتت روا میشه باید نذری ات (مثلا غذایی) بدی ؟!یا اینکه میتونی به نیت اون کار نذری بد ...

من نذرم   قبول بشه میدم 

آقا پسر من اینجا تووخونه ننشستم ک هی بیام سایت و توودرخواست دوستی بهم بدی ـ مثلان چی میخای ؟ تووفاصله دور ازم چی میخای نزدیکم باشی ببهت باج ماج نمیدم هری🚶 برو ب کار زندگیت برس💁 خودتون خونه خراب کنین بدبختا خانوم هاتون گناه دارن یکم ،،،،،یکم ب خاطر اون خدا و بندگی ک داری تعهد داشته باش تعهد 💏 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان