2777
2789
عنوان

15 نفر مهمون شب بمون

193 بازدید | 29 پست

فرا صبح 15  نفر مهمون شب بمون دارم خونم بزرگ نیست چی کارکنم  چی بپزم کسی هست راهنمایی کنه چجوری مدیریت کنم تا جمعه عصر می‌مونن خیلی دوسشون دارم  اما نمیدونم چی کار کنم با کمبود جا و... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه هرنقطه ای از خونه جا هست تشک پهن کن

خودشون قطعا میدونن شرایطو و شبم میمونن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دیگه هرنقطه ای از خونه جا هست تشک پهن کنخودشون قطعا میدونن شرایطو و شبم میمونن

حالا خواب و یک کاری میکنیم دیکه چی بپزم وعده فردا ناهار و قیمه خوبه+؟؟ 

حالا خواب و یک کاری میکنیم دیکه چی بپزم وعده فردا ناهار و قیمه خوبه+؟؟

اره عالی چرا بد باشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

برا 15 نفر چقدر لپه نیازه؟ 🤔🙃

من کلا نفری یه مشت میریزم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚