2777
2789
عنوان

یه دکتر خوب عمل بینی میخوام

168 بازدید | 22 پست

بچه ها کمکک

یه دکتر خوب میخوام چون دماغم خیلی داغونه تصادف شدیدی داشتم بینیم شکست 

ممنون میشم یه دکتر خوب بهم معرفی کنین  خیلی مهمه برام!!!!

نادریان محبی کامیابی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دماغت داغونه یا عمل نکن یا اگه قصد عمل داری هزینه کن

یا مفرد یا رسول پناه تهران در غیر این صورت کنکلش کن 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

سلام عزیزم. خواهرم پارسال بخاطر پولیپ بینی خیلی دنبال دکتر خوب میگشت من براش گشتم دکتر موسی علی احمدی پیدا کردم . الان که یکسال از عملش میگذره خیلی نتیجش خوب شده . به نظرم پیش ایشون مشاوره برو

چقدر عمل میکنن میدونی؟ من محترمی انتخاب کردم

پایه عمل مفرد ۷۵ که احتمالا میگی شکستگی داره گرون تر میشه 

کدوم شهرید؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

تهران چقدر زیاد میگیره

بخاطر اسم و شناختشونم هست 

من ۲۵ عمل کردم از دوستم که ۱۰۰ داده بهتر شدمم انقدر تمیز این بینیو عمل کرده