2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین این سایتی که دادم فقط نظرات کارشناسهاش رو بخون.

جون گفتگویی هست غیر کارشناسها دیگران هم پست میزارن  و امکان داره بعضی ها هم خرافات باشه.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
اره مام هم میگیریم هم شیربها میدیم

چیه دقیقا ؟؟ من نمیدونم فقط اسمش رو شنیدم و میدونم مدت هاست نیست 

میتونید برام بگیر چطوریه

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
یعنی چی اونجای نازت!!!!😨 بعدش میزاری تو دهن داماد!!!! بو نمیگیره؟؟!!!

قبلش خوب نازت رو بشور 🤣🤣🤣🤣 همه برا عقد معمولا از حمام در میان و لباس تمیز میپوشن حالا اون وسطه وسطشم نه بالاش اون لالا ب لا ها ی جایی پیدا کن دیگه 😉😑😁

از تحمل که گذشتم به تحمل خوردم... 
چیه دقیقا ؟؟ من نمیدونم فقط اسمش رو شنیدم و میدونم مدت هاست نیست  میتونید برام بگیر چطوریه

ما همیشه ۵تیکه بزرگ از وسایل خونه رو میگیم

مثلا یخچال، لباس شویی، فرش، تی وی، وسایل چوبی

ما همیشه ۵تیکه بزرگ از وسایل خونه رو میگیم مثلا یخچال، لباس شویی، فرش، تی وی، وسایل چوبی

خوب این مگه رسم نیست ؟! که مثلا میگن داماد اینا رو بیاره 

این میشه شیر بها یعنی ؟! 

قبلش خوب نازت رو بشور 🤣🤣🤣🤣 همه برا عقد معمولا از حمام در میان و لباس تمیز میپوشن حالا اون وسطه و ...

این رو جدی میگی ؟!

چه بانمک

قبلش خوب نازت رو بشور 🤣🤣🤣🤣 همه برا عقد معمولا از حمام در میان و لباس تمیز میپوشن حالا اون وسطه و ...

😂😂😂😂😆😆😆😆من نمیتونم همچین کاری کنم مطمئنم از اول تا اخر مراسم همش حواسم ب اونجا میش

بعدشم من انقد ادم استرسی هستم مطمئنم خودمو خراب میکنم تا اخر مراسم نمیتونم خودمو تمیز نگه دارم 🙈🙈🙈

😂😂😂😂😆😆😆😆من نمیتونم همچین کاری کنم مطمئنم از اول تا اخر مراسم همش حواسم ب اونجا میش بعدشم من ...

مهم اینه موقع جاری شدن خطبه اونجا باشه بعدش درش بیار فوری و در اولین موقعیت بده بخورش. کار سختی نیست. یکم زرنگ باش 

از تحمل که گذشتم به تحمل خوردم... 
خوب این مگه رسم نیست ؟! که مثلا میگن داماد اینا رو بیاره  این میشه شیر بها یعنی ؟!

اره عزیزم ما ب این میگیم شیربها حتی داماد خودمون همچین رسمی نداشتن اما ما بهشون گفتیم اونام انجام دادن

شما شیربهاتون چجوریه؟ مال کدوم شهرید؟