2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه متوجه شدي .تا١١٠سكه كيفرى هست

كه اينطور 

باز خوبه

١١٠ تاشو ميشه پس بزور گرفت😅😅

ولي اطرافم چند نفرو ميشناسم مثلا ١٠ تاشو با ١٢ تاشو دادن بقيشم چند ماه بدونه سكه تا سقف ١١٠ تا

مهریه خودمم ۱۱۰تا هست از دوتا خواهرهای بزرگترم هم کمتره.البته مال اونا هم بالا نیست.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

مبارکت باشه به نظر من زیر 110 کمه چون زیر این عدد دور از جون زمان جدایی سخته روش بتونی پرونده باز بکنی

ولی شما که قصدت زندگیه دیگه فرقی نداره

من 214 تا هستم فکر میکردم چقدر کمه اخه زمان عقد من همه به سال تولد مهر میکردن

الان که تو زندگیم و چند سال میگذره میبینم چه 14 تا چه 1140 تا تو خوشبختیت و زندگیت اثری نداره

فقط با همسرت شرط کن تو زندگی هرچی خریدین نصف نصف کنین چون حقیقت اینه زندگیو هر دوتونین که میسازین اگه اون کار میکنه شما مدیریت میکنی توقعتو پایین میاری تا بتونین پیشرفت کنین خونه و ماشین و... بخرین

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اشتباه متوجه شدي .تا١١٠سكه كيفرى هست

فکر میکنم اگر موقع نوشتن تو محضر طرف امضا کنه ک همونقدر ک مشخص کردن باید بده مثلا ۵۰۰تا سکه موقع دادنش هم باید همینقدر بده نه فقط ۱۱۰تا

كه اينطور  باز خوبه ١١٠ تاشو ميشه پس بزور گرفت😅😅 ولي اطرافم چند نفرو ميشناسم مثلا ١٠ تاشو ...

من خيليا رو ديدم كه بخاطراينكه فقط از پروسه طولانى طلاق راحت بشن همون ده تا هم نگرفتن ازبس اذيت شدن

من متوجه نشدم یعنی چی؟ حروف ابجد حضرت علی میشه توضیح بدید دوستان

در حروف ابجد هر حرفی برابر با ی عدده و جمع حروف ابجد علی میشه ۱۱۰

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲