2777
2789
عنوان

پماد ترتینوئین

128 بازدید | 14 پست

کسی تا حالا از این پماد برا جای جوش استفاده کرده؟ 

من الان یه هفته هست میزنم ،شدید پوسته ریزی داره الان روزه بهتره ولی گاهی زیاد میسوزه 

دور دهنم و فکم قرمز شد الان یکم تیره شده 

طبیعیه؟؟ ادامه بدم یا ن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گل نازم من از این استفاده کردم دور دهنت نزن فقط رو جوش یا جای جوش اونم یه روز درمیون در حد دوسه ...

سلام عزیزم 

من فقط اسکار دارم ،یکم روی گونه هامه ، پس فقط همونجا میزنم 

دکتر بهم گفته شب بزن صبح بشور ینی زیاده؟

سلام عزیزم من فقط اسکار دارم ،یکم روی گونه هامه ، پس فقط همونجا میزنم دکتر بهم گفته شب بزن صبح بشور ...

اره زیاد اصلا لازم نیس بنظرم اگ جای جوشات قرمز ترمیم کننده لاروش پوزای براش بگیر محشر من این ترمیم کننده با ژت ایزوترتینوئین میزنم خیلی راضیم یه روز درمیون 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

لک نیاورده؟؟ خیلی میترسم ،بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن لک میاره

من جای جوش قرمز داشتم کمرنگ شدن لک نیوورده میدونی فک کنم چون لایه برداره پوستو نازک میکنه اگه بری تو آفتاب ضدآفتابم نزنی لک میشه باید مراقب باشی مرطوب کننده ضدآفتاب اینام بزنی 

من جای جوش قرمز داشتم کمرنگ شدن لک نیوورده میدونی فک کنم چون لایه برداره پوستو نازک میکنه اگه بری تو ...

من پوستم چربه مرطوب کننده زیاد نمیزنم ولی خب سرکار میرم ، ضدآفتاب میزنما ولی بازم میترسم 

خدا کنه لک نیوفته

من پوستم چربه مرطوب کننده زیاد نمیزنم ولی خب سرکار میرم ، ضدآفتاب میزنما ولی بازم میترسم خدا کنه لک ...

مال منم اینقد چربه کاغذ ورمیدارم میزنم بهش تبدیل به کاغذ روغنی میشه🤣

دیگه مرطوب کننده پوست چرب باید باشه صبح و شبم با شوینده پوست چرب باید بشوری

مال منم اینقد چربه کاغذ ورمیدارم میزنم بهش تبدیل به کاغذ روغنی میشه🤣دیگه مرطوب کننده پوست چرب باید ...

واای😂😂😂

من در کنار این پماد یه محلول کلیندامایسین و صابون cct هم دکتر بهم داده میزنم ،گفت الفا هم روزی سه بار بزنم ولی خب سرکارم نمیشه گاهی میتونم بزنم فقط 

خودمم یه سرم اوردینری دارم اونم هر روز میزنم