2777
2789
عنوان

بنظرشما دلار میادپاین یانه

63 بازدید | 7 پست

میخوام یخچال بخرم تادوماه پیش۱۵۵بود الان شده۱۸۰نمیدونم صبرکنم میاد پاین یانه

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه یخچال داریم ده تومن گذاشتیم فروش، نمیخواید؟

نه عزیزم من یخچال دوقلو الجی میخوام۱۸۰میلیون تومنه 

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

یه زمانی ما بهترین یخچال موجود رو خریدیم ۱۰ تومن که همه گفتن اووو اشتباه کردین باید میزاستین میومد پایین الان همون شده ۲۰۰ تومن

هرچی زودتر بخرید سود میکنید مگه تا الان تو این کشور شما ارزونی دیدید؟

یه زمانی ما بهترین یخچال موجود رو خریدیم ۱۰ تومن که همه گفتن اووو اشتباه کردین باید میزاستین میومد پ ...

اره منم دیگه زیاد صبرکردم پاین نمیادمثل اینکه دیگه باید بخرم یهویی از۱۵۵شد۱۸۰ خیلی بالاترشد