2777
2789
عنوان

پزشکی آمریکا

305 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من ۱۸ سالمه و با رشته تجربی و زبان خوب،قصدم اینه پزشکی آمریکا بخونم 

داخل اطرافیانتون کسی رو داشتید بره پزشکی عمومی رو ایتالیا بخونه و بعد اقدام کنه برای امریکا؟ آیا شدنیه و راحته؟ 

و اینکه بنظرتون برم ایتالیا پزشکی عمومی رو بخونم و بعد برم امریکا؟ یا اینکه از همین اول برم امریکا؟ 

آیا میشه ایران پزشکی خوند و سال اول یا دوم معادل سازی انجام داد برای امریکا ؟ شنیدم خیلی پروسه سخت و تقریبا ناممکنیه.

ممنون میشم اگر داخل خانواده یا اطرافیانتون تجربه ی مشابه ای بوده به اشتراک بزارید

عزیزم با این تحریما چطور میخوای بری آمریکا

از ایتالیا اینا شاید بشه ولی ایران رو بعید میدونم. معادلسازی هم تا جایی که اطلاع دارم، عمومی که تموم میشه، میتونی بری خارج باز دوسال درس بخونی و امتحان داره.

اینارو اگه جدی میخوای پیگیری کنی باید از آژانس های مهاجرتی و اینا پیگیری کنی

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم با این تحریما چطور میخوای بری آمریکااز ایتالیا اینا شاید بشه ولی ایران رو بعید میدونم. معادلسا ...

هرچقدرم ویزاهای دیگه گرفتنش سخت بشه برای ایرانیا بعید میدونم ویزای تحصیلی رو بخوان کاری کنن که نشه گرفت

هرچقدرم ویزاهای دیگه گرفتنش سخت بشه برای ایرانیا بعید میدونم ویزای تحصیلی رو بخوان کاری کنن که نشه گ ...

عزیزم بری هم درگیری تو آمریکا انقدر تحریمای عجیب غریب هست. معمولا از کشور دوم اقدام میکنن

حتما مشورت بگیر از حرفه ای ها

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

من شنیدم بعضیا معادل سازی رو انجام دادن هرچند که خیلی سخت بوده

نه امکان پذیر نیست مدرک ایران فاقد اعتباره ازمون خودشونو دارن مگر بعد اتمام عمومی واسه تخصص ازمون بدی

امسال کنکور داری دوازدهمی هستی ؟

بله عزیزم، بعد گرفتن دیپلم آیلتسم رو میگیرم اما توی سردرگمی خیلی بدی هستم، نمیدونم ایتالیا بخونم یا نه ، آزمون ایمت رو هم سوالاش رو به راحتی جواب دادم شکی ندارم که پزشکی ایتالیا در میام ، ولی خب تنها جایی که دوست دارم برم آمریکاست  🤦🏻‍♀️ 

ایتالیا با زبان انگلیسی توی دانشگاه تدریس می کنند یا زبان خودشون ؟

هردو ، بستگی داره چه دانشگاهی بخوای بری، خودت انتخاب میکنی ایتالیایی بخونی یا انگلیسی