2821
2789
عنوان

منم خیلی عروسکم😌

108 بازدید | 13 پست

البته از نوع انابلش😂😂

خدایا تو پناه منی هروقت خستم هروقت دلم میشکنه به تو پناه میبرم چون فقط تو میتونی آرومم کنی خیلی دوست دارم خدای خوب من❤️🌸

واقعا بابت اون تاپییک ناراحت شدم. همه سعی کردن اذیت کنن و زخم بزنند... اینکه یکی تعریف شنیده چرا براشون خوشایند نیست نمیدونم. 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

من از نوع باربیش دلت بسوزه🥱😑😂💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا بابت اون تاپییک ناراحت شدم. همه سعی کردن اذیت کنن و زخم بزنند... اینکه یکی تعریف شنیده چرا برا ...

چون اینجا خیلیا حسودن🤣🤣

خدایا تو پناه منی هروقت خستم هروقت دلم میشکنه به تو پناه میبرم چون فقط تو میتونی آرومم کنی خیلی دوست دارم خدای خوب من❤️🌸

من از نوع باربیش دلت بسوزه🥱😑😂💔

دلوغ میگی توام انابلی😌😂

😂😂😂😂

والا عروسک رو هم دیدیم.

بنظرم بیشتر منظورشون بیبی فیس بودنه.

وگرنه عروسک به چهره های خیلی ناز و عروسکی میگن.بعضیا بدون عمل بینی عروسکی و چشم های گرد رنگی و مژه های خیلی بلند و لب های قلوه ای دارن.

چون اینجا خیلیا حسودن🤣🤣

تاپییک جدید هم خیلی ناخوشایند بود همون جریان خواستگار های مشهدی.... واقعا بعضیا روح ناپاکی دارن

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

تاپییک جدید هم خیلی ناخوشایند بود همون جریان خواستگار های مشهدی.... واقعا بعضیا روح ناپاکی دارن

اونو در جریان نیستم

😂😂😂😂والا عروسک رو هم دیدیم.بنظرم بیشتر منظورشون بیبی فیس بودنه.وگرنه عروسک به چهره های خیلی ناز ...

اینجوری نگو دختر هممون عروسکیم