2777
2789
عنوان

اگه میشه بیاین جواب بدین

241 بازدید | 4 پست

سلام خانوما .چندمین بار ک میپرسم . ولی جواب نگرفتم  گفتم یه بار دیگه هم بپرسم . کسی تو بیمارستان مریم کرج زایمان کرده ؟ نظرتون جای خوبیه ؟ و یا بیمارستان مادران تهران ؟ 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

من بيمارستان مادران رو ميشناسم خواستم برم اونجا واسه زايمان ولى هفته ٣٢ كيسه آبم پاره شد رفتم اونجا گفتند ما ان آى سى يو نداريم بريد جاى ديگه، دكترم هم نبود رفته بود سفر، واسه همين رفتم تريتا انتهاى اتوبان همت سمت غرب تهران

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐
من بيمارستان مادران رو ميشناسم خواستم برم اونجا واسه زايمان ولى هفته ٣٢ كيسه آبم پاره شد رفتم اونجا ...

مرسی عزیزم . زایمانت راحت بود ؟ بچتون الان خوبه ؟

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله خدا رو شكر هم زايمانم راحت بود هم پسرم الان شكر خدا خوبه❤️

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐
بله خدا رو شكر هم زايمانم راحت بود هم پسرم الان شكر خدا خوبه❤️

خداروشکر مرسی از جوابت گلم