2777
2789

جنس مرد جماعت چرا انقد دوسدارن طرفو حرص بدن؟ 

فقط چن روزه ک خونه نیستم شوهرم عکس خودشو با دوستاش گزاشته پروفایلش حالته موهاشو داده بالا تافت زده اصن عوض کرده خودشو گزاشته پروفایل عمدا ک منو بسوزونه بگه دیدی بدون توام دارم لذت میبرم ...حالا من چیکار کنم ... انصاف نیس من اینور اشتهام کور شده از حرص و دغدغه اون اونور با دوستاش عکس گزاشته پروفایل تازه کلی ام ب خودش و سر و صورتش رسیده فک کرده خرم من داره حرصم میده😏😒

موفق هم بوده😂اصلا به روی خودت نیار

اصلا نمیشه ب روی خودم نیارم اتفاقا میخام با دوستام بریم کافه کلی ام ب خودم برسم منم پروفایل بزارم دهنش سرویس شه 

دقیقا میدونه من بدم میاد موهاشو حالت خروسی بده بالا تافت بزنه دقیقاااا رفته این مدلی کرده ب کتفم اصن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا رفتی مگه؟؟

من اومدم خونه ی مادرم اینا یه شهر دیگه... بعد دیدم آقا امشب پروفایل جدید گزاشته با دوستاش کلییییی ام ب صوتش رسیده تازه ابروهاش پیوندیه وسط ابروهاشم فککنم اون دوسته شیادش گرفته واسش 

دارم براش برگردم 

من فک میکنم شما زن و شوهر به سن عقلی برای ازدواج نرسیدینزندگی که صحنه رقابت دشمنی حرص درآوردن نیس خو ...

من چرا؟ من یه مدت کوتاه خاستم بیام شهر مادرم اینا روحیم بهتر شه اما اون داره بچه بازی درمیاره...با دوستاش عکس انداخته مدل موی جدید و وسط ابروهاشم برداشته دقیقا رو این دومورد حساس بودم من رفته دس گزاشته رو نقطه ضعفم 

ینی چی ک اصن بیخود با دوستای الواتش از لجه من میگرده

بحث پیش اومد بینمون منم اومدم خونه ی مادرم اینا...ن دوس نداشت برم همش میخاس مانع شه من دیگ اومدم

خب وقتی با ناراحتی از خونه اومدی طبیعیه اونم لجبازی می‌کنه

شما حرف اون برات مهم نبوده الان اونم نشون داده حرف شما براش مهم نیست

من چرا؟ من یه مدت کوتاه خاستم بیام شهر مادرم اینا روحیم بهتر شه اما اون داره بچه بازی درمیاره...با د ...

خب عزیزم شوهرت رو زیاد تنها نزار سعی کن باهم دیگه برین 

حالا شوهرت دلتنگت شده شاید میخواد اینطوری حرصت رو دربیاره که زودتر برگردی 

اگه زندگیت رو دوست داری شوهرت حرصت رو درآورده تو به فکر تلافی نباش

تو همین نی نی سایت ببین چه زندگی هایی که به طلاق ختم نمیشه

منم مثل تو .تو شهر غریبم

اوایل زود زود میرفتم خونه مادرم .طفلی شوهرم چیزی نمی‌گفت 

الان اونقد دلتنگش میشم که خودم دوس ندارم تنهاش بزارم

وقتی باهمین اونقد خوب باش که وقتی نیستی دلتنگت بشه و طاقت دوری تو نداشته باشه

دقیقا کاری که شوهرم باهام کرده

خب عزیزم شوهرت رو زیاد تنها نزار سعی کن باهم دیگه برین حالا شوهرت دلتنگت شده شاید میخواد اینطوری حرص ...

در اینکه بچم شکی نیس...ولی خب یه بحثی پیش اومد لازم دونستم ازش دور بشم ک ب خودش بیاد ...بعد شوهرم روزای عادی اصلا مدل مو نمیزنه و ابروهاش اندازه ی دسته جاروعه و پیوندیه.. الان عکس گرفته وسط ابروهاشو ک پیوندی بوده اون پیوندیشو ورداشته ک کاره یکی از دوستای قرتیشه...موهاشو خروسی مدل زده یه گرمکنه جدید پوشیده  لعنت ب من ک فک میکردم بعد من چقد قراره سختش باشه اما با دوستاش خوشگذرونی میکنه من برگردم حسابه خودشو دوستاشو یجااااا با هم میرسم سر همین وسط ابرویی ک ورداشته