2777
2789

سلام خانوما نظرتون راجع به مردی که برنامه دوستیابی چشمک و نصب کرده چیه یعنی میخاد خیانت کنه؟ خیلی ها رو هم لایک کرده

رنج دانستن دَمار از جان انسان می‌کِشد...خوشبحال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت کرده دیگه عزیزم دیگه چطور خیانت کنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من فکر میکنم شما جواب این سوال رو خیلی خوب میدونی فقط دنبال یه روزنه ی امیدی هستی که یکی بگه نه بابا این حرفا چیه و فلان . عزیزم برنامه دوستیابی اسمش روشه دیگ 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

نه بابا این حرفا چیه اون یه مرد زحمت کشه که داره برای خانوادش تلاش میکنه...میخواد با ادمای بیشتری اشنا بشه که ازشون بپرسه خانوادشو چجوری به پیشرفت برسونه

میشه برای حاجتم هر چند تا که خواستی صلوات بفرستی💚

آخه من به اون آیه که میگه زنان پاک برای مردان پاک زیادی ایمان دارم تو این چند سال عمری که از خدا گرفتم کج نرفتم و مذهبی هم هستم ولی همسرم نماز نمیخونه و الانم که این برنامه رو نصب کرده

متاسفااانه اکثر مردها و زن ها ی دهه شصتی قبل از ازدواج هیچکدوم از برنامه های مجازی حتی اصلا اینترنتی وجود نداشت که تجربه کنن ب اصطلاح ندید پدید بعد ازدواج تازه یاد میگیرن براشون گروه و چت و این چیزا جالبه درحالیکه دوستیابی مال  نوجوون هاس🤦‍♀️ولی الانیا همه چیزای سرگرمی رو تجربه کردن بعد لزدواج دیگ براشون جذاب نیس.

من فکر میکنم شما جواب این سوال رو خیلی خوب میدونی فقط دنبال یه روزنه ی امیدی هستی که یکی بگه نه بابا ...

حالم بده خیییلیی خوابم نمیبره

آخه من به اون آیه که میگه زنان پاک برای مردان پاک زیادی ایمان دارم تو این چند سال عمری که از خدا گرف ...

شما این ایه رو بد متوجه شدی ، این ایه نمیگه که اگه شما آدم خوبی بشی طرفتم آدم پاکدامنی میشه ، نه ! این با قانون روزگار اصلا مچ نیس

این مال وقتیه که پسرا هر غلطی دوس دارن میکنن و در عوض انتظار دارن یه دختر پاک قسمتشون بشه

حالم بده خیییلیی خوابم نمیبره

قشنگ بشین سوگواریتو بکن برا این قضیه بعدش با قدرت تکلیف خودتو روشن کن 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)