2777
2789
عنوان

شوهرم ن باهام حرف میزنه ن توجه پولم خودم بایدبگم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 37 پست
تنها چاره اش اینه خیلی قناعت بشه...سال 87با کلا چهار ملیون همه چیه خودمون خریدیم...ورفتیم سر خونه... ...

اصلا چیزی وجودنداره ک قناعت کنیم همین ک درامدداره چیزی ازش نمیمونه

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

خب شما مناسب هم نیستید!احتمالا از اولم نبودین، اگه مناسب هم بودین، اگه علاقه مندی های مشترک داشتید، ...

شوهرم کلا ی ادم بیخیال اهل رفیق بازی وخوش گدرونی ونس میکنم نمیتونه مسئولیت زندگی مسترک رو بپدیره

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این چیزا رو میبینی؟! اونو دغدغه هاشو میبینی؟

عزیزم من اگرندیده بودم ازخواسته هام نمیزدم بخاطرش همیشه ازخودم زدم دیگ نمیتونم کم اوردم مالی کناراومدم ولی عاطفی هم داره کم میزاره حتی نمیتونه کنارم باسه

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

شوهرم کلا ی ادم بیخیال اهل رفیق بازی وخوش گدرونی ونس میکنم نمیتونه مسئولیت زندگی مسترک رو بپدیره

خب میخوای یه عمر با همچین کسی زندگی کنی؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم من اگرندیده بودم ازخواسته هام نمیزدم بخاطرش همیشه ازخودم زدم دیگ نمیتونم کم اوردم مالی کناراوم ...

شما بنظر میتد هیچ نقطه مشترکی ندارید

نمیدونم چطور انتخاب هم شدین!

شما بنظر میتد هیچ نقطه مشترکی نداریدنمیدونم چطور انتخاب هم شدین!

نمیدونم چی بگم ولی طبق شناختی ک ازشوهرم دارم ی ادم بیخیال وبی قید وهمه میدونن وباهمه اینطورین

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

نمیتونم جدابشم خواستم بدونم چطوررفتارکنم باههش

هر طور رفتار کنی فرقی مداره، اگه میگی اینجور ادمیه تا خودش نخواد تغییر نکیکنه، به امید تغییر رفتارش نباش، انتظاراتتو ازش صفر کن