2777
2789

5 ساله ازدواج کردیم دوساال قبلش عقد بودیم یه بچه 3 ساله داریم 25 سالمه خوب بریم سر اصل مطلب(اینکه خیلی بد دهنه دست بزنم داره یه مدت درست شده بود البته تا دیشب دعوامون شد دست روم بلند کرد اینکه من اجازه ندارم تا سر کوچه ام برم همش محدودم میکنه اگه بخوام با مامانمم برم بیرون نمیزاره اینم بگم شکاک نیست حساسه همه مردا رو هیزو بد میبینه) (بهش میگم یه سیسی ژل لب بزنم اجازه نمیده میگه خودتم بکشی اجازه نمیدم و... از وقتی ازدواج کردیم بی پولی کشیدم باهاش همیشه بی پوله  شاید سالیانه دوسه باری پول بده بهم ولی اینم بگم غذای بیرون یا رستورانی اگه بخوام میبره چیزی دلم بکشه میخره و اخرین باری که برام لباس خریده برا عید بوده  بنظرتون حق دارم جدا بشم یا نه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

درامد داری؟میتوتی خونه اجاره کنی برای خودت؟مستقل هستی؟پس انداز داری؟اگر نه بشین سر خونه زندگیت

نه😢😢ولی میگم شاید بتونم طلاق بگیرم یه کاریو شروع کنم😔

جدا نشو روشتو عوض کن 

دلبری کن مهربون باش وقتی میاد خونه برو استقبالش بوسش کن بهش محبت کن 

هرچقدر بیشتر محبت کنی بیشتر حرفتو گوش میده 

ولی حواست باشه مبحت الکی و ساختگی رو نمیگما محبت واقعی نه اینکه بخاطر خواستت بخوای بری بوسش کنی و توقع چیز مادی رو داشته باشی

وضع اقتصادی همه خیلی بده خواهشا درکش کن 

زندگی کردن الان خیلی سخته انتظارات زیاد نداشته باش 

یه بنده خدا انقدر سر مسائل مالی به همسرش فشار اورد همسرش خودکشی کرد خواهشا درکشون کنید درد و مشغله های آقایون خیلی زیادتر از ماست چون خرج و مخارج به عهده اوناست 

و اینکه سعی کن بحثاتون طوری نباشه که بخواد بزنتت وقتی میبینی خیلی عصبانی شده سکوت کن طرفش نرو بزار آروم شه بعدا باهم صحبت میکنید 

نزار حرمت بینتون بشکنه 

نه😢😢ولی میگم شاید بتونم طلاق بگیرم یه کاریو شروع کنم😔

دیوونه نشیاااا 

همه فکر میکنن طلاق بگیرن چه زندگی باشکوهی در انتظارشونه درصورتی که هیچی نیست جز تحقیر و سرخوردگی و افسردگی 

خودت تنها نیستی فقط بچتم هست کجا میخواید بمونید ؟

خرجتونو کی میده ؟ و ...

فکر میکنی طلاق بگیری آدم بهتر میاد سراغت ؟نه 

اگر طلاق بگیری شوهرت خیلی راحت میره یه دختر میگیره 

و زندگیشو میکنه 

تو میمونی و بچه که مجبوری وبال گردن بقیه بشی و برای ادامه زندگی محتاج دیگران باشی و سر یه لقمه نون تحقیر بشی 

جدا نشو روشتو عوض کن دلبری کن مهربون باش وقتی میاد خونه برو استقبالش بوسش کن بهش محبت کن هرچقدر بیشت ...

چقدر عالی همه چیو گفتی آفرین ، بنظرم استاتر جان بره تو کار محبت با این شوهر بهتر جواب میگیره

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹