2777
2789
عنوان

مهستی مهتاب آسمان کجاست این کاربر

171 بازدید | 16 پست

همین یک ماهه کاربری جدید زد اونم حتی ترکید داستان چیه؟؟؟ میگفت هزار تومنم نداره این همه سیم کارت ازکجا میاد؟؟؟ چرا انقد تعلیق میشه؟؟؟ آخرین کاربریش چیه اسمش؟؟؟

بهش گفتم گفت سیم اشنا و دوست کسی که پول نداره برای بچش خوراکی بخره نت از کجا میاره؟ داره تیغ میزنه یه مشت اسکلم کمکش میکنن میترسم فردا گندش در بیاد این همون تاتی سابقه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بهش گفتم گفت سیم اشنا و دوست کسی که پول نداره برای بچش خوراکی بخره نت از کجا میاره؟ داره تیغ میزنه ی ...

چیزی ام میگی بهت میگن بدجنس و بیرحم و.... 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم مهتابش فعاله هم یه کاربری قدیمیش 

فعلا چون دستش رو شده نمیاد بالا... زیر آبه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کاربری جدید نزده؟؟

چرا امشبم تاپیک زده بود گدایی بکنه واسه خواهرش و بچه خواهرش 

همون خواهرش که شوهرش سیزده به در مرده

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

یکی نیست تگش کنه ببینم کی بوده، اخه اشناست برام دوتا پسر داشت؟ یا مجرد بود؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دقیقا

به نظرم خیلی موزماره، قشنگ سوراخ دعارو پیدا کرده

یکی نیست تگش کنه ببینم کی بوده، اخه اشناست برام دوتا پسر داشت؟ یا مجرد بود؟

یه پسر داره

یه پسر داره

همسرش تو خونه بود چون تصادف کرده یا اسیب دیگه ای دیده بوده یا اون کاربره نبود 🤔

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

همسرش تو خونه بود چون تصادف کرده یا اسیب دیگه ای دیده بوده یا اون کاربره نبود 🤔

نه این یکی دیگه ست