2777
2789
عنوان

یه راهی بهم بگید

58 بازدید | 8 پست

شوهرم همش با گوشیه اصلا واسه زندگیمون وقت نمیزاره 

اصلا اهمیتی به کار و زندگی نداره

بچه کوچیک دارم ،بریدم خسته شدم نمیدونم چیکارکنم اصلا عوض نمیشه چندساله اینطوریه

تا ۲ یا ۳ نصف شب با گوشیه ،وقتیم خونس انگار وجود نداره ،منم دلم میخاد کسی باشه دو دیقه برام وقت بزاره از تنهایی دق کردم فقط انگار خدمتکار استخدام‌ کرده

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

همه مردا اینجورشدن،دقیقا امشب منم سر این موضوع باشوهرم بحثم شدم،به دختربزرگم ریاضی یادمیدادم،دختر کوچیکمم درگوشم گریه میکردشوهرمم پا گوشی،نکرد بچه رو بگیره عین خیالش نبودبعدش پاشدرفت خوابید،من بدبختم فقط حرص میخورم

همه مردا اینجورشدن،دقیقا امشب منم سر این موضوع باشوهرم بحثم شدم،به دختربزرگم ریاضی یادمیدادم،دختر کو ...

منم واقعا خیلی خسته شدم نمیدونم چیکارکنم 

به جدایی هم فک میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واقعا خیلی خسته شدم نمیدونم چیکارکنم به جدایی هم فک میکنم

نه من هیچوقت به جدایی فکرنمیکنم،حتی قهرم نمیکنم فقط قاطی میکنم،زود ردمیشم انگار عادت کردم،به تنهایی،الان تنهاییو بیشتردوست دارم

نه من هیچوقت به جدایی فکرنمیکنم،حتی قهرم نمیکنم فقط قاطی میکنم،زود ردمیشم انگار عادت کردم،به تنهایی، ...

من نمیتونم عادت کنم بااینکه همیشه تنها بودم ولی دلم میخاد یکی باشه دودیقه باهم حرف بزنیم مثل یه زن و شوهر عادی. ولی هیچوقت نیس

من نمیتونم عادت کنم بااینکه همیشه تنها بودم ولی دلم میخاد یکی باشه دودیقه باهم حرف بزنیم مثل یه زن و ...

من همه وقتمو با دخترام میگذرونم،شوهرم همیشه سرش شلوغه،در روز دوساعت ورزش میکنم خیلی روحیه میگیرم

من همه وقتمو با دخترام میگذرونم،شوهرم همیشه سرش شلوغه،در روز دوساعت ورزش میکنم خیلی روحیه میگیرم

خوشبحالت عالیه ک به فکر خودتی