2777
2789
عنوان

ماجراهای دانشگاه

360 بازدید | 48 پست

من از یکی از پسرهای کلاسمون خوشم میاد بعد چون بلد نبودم نخ بدم متأسفانه ضایع کردم سر کلاس یکی از دوستاش که قبلا به من پیشنهاد داده بود که خودشم میدونه که من رد کردم یه حرفی زد بعد من خندم گرفت سرم و آوردم بالا با ایشون چشم تو چشم شدم بعد این بهم یه اخم کرد نمیدونم مدلش اینجوری خلاصه یه نگاه نمیخواد سر به تنم باشه بهم انداخت منم پیام دادم که چرا اونجوری نگاه کردین من خجالت کشیدم سرم و پایین انداختم و اینا گفت شما که همیشه سرتون بالاس منم گفتم تیکه میندازید من اگه سرم بالابود نگاهم به استاد بود بعد حالا اتفاقی چشمم به شما خورد همین دیگه معذرت خواهی کرد و گفت امیدوارم ناراحت نشده باشید من واقعا نمیخواستم شمارو ناراحت کنم اگه نگاهم جوری بوده واقعا از قصد نبوده نمیخوام ازم دلگیر باشید منم پیامش و خوندم و جوابش و ندادم الان از اون روز تا حالا حتی یه بارم نگاهم نکرده کلا سرش و میگردونه🫠انگار واقعا دلخور شده چکار کنم

چقد تو خودتو سبک کردی پیام دادی برای یه نگاه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید پیام میدادی

دیگه اهمیت نده بهش و نگاش نکن. زیادی توجه کنی نتیجه عکس میده

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

آخه یه جوری بود انگار من واقعا کاری کردم که نباید دلم میخواست کلش و بکنم

من نفهمیدم اونی که پیشنهاد داد بد نگاه کرد یا اونی که خوشت میاد؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
خوشم میومد اون بد نگاه کرددوستاش چرا دور من میان اه

اولین کار بدت این بود که پیام دادی دومیش هم  زشت بود پیامشو سین کردی و جواب ندادی منم بود اینطوری میکردم

اولین کار بدت این بود که پیام دادی دومیش هم زشت بود پیامشو سین کردی و جواب ندادی منم بود اینطوری می ...

ای بابا مثلا خواستم حرصش بدم 

کلا دیگه نگاه نمیکنه قبلا حداقل یه بار نگاه میکرد

ای بابا مثلا خواستم حرصش بدم کلا دیگه نگاه نمیکنه قبلا حداقل یه بار نگاه میکرد

😂😂دیگه سیچیخماخ کردی آب هم قطه متاسفانه