2777
2789
عنوان

تيكه مادرشوهرم

460 بازدید | 39 پست

بچه ها من دوساله عقدم چن ماه بعد عروسيمه و جديدا با خونواده شوهرم دچار اختلاف شدم خيلي ادماي بي شعوري هستن خيلي ديكتاتورن حالا قضيه از اين قراره ك من واس ازمايش بكارت نرفتم شوهرمم خودش نخواست ك برم گفت من به پاكي تو ايمان دارم و نيازي ب اين ازمايشا نيست بعد متوجه شدم ك پذرش پاشو كرده تو ي كفش ك ن بايد ببريش ازمايش وگرن عقدتون نميام و اين حرفا... منو شوهرمم واسه اين ك اول كاري ميخمونو محكم بكوبيم رو حرف خودمون وايساديم كلا شوهرم خيلي پشتمه

حالا بعد دوسال ك ازون ماجرا ميگذره امروز سر ي بحث جزيي مادرشوهرم بهم گف ما تورو نبرديم ازمايش ما رسم داريم دخترو ميبريم ازمايش بعد عقدش ميكنيم تو با پسر من چندسال دوست بوديو از اين حرفا واقعا خيلي دلم شكست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرش😑😑😑چه چیزا 

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

حالا بعد دوسال ك ازون ماجرا ميگذره امروز سر ي بحث جزيي مادرشوهرم بهم گف ما تورو نبرديم ازمايش ما رسم ...

بگو من چند سال با پسرت دوست بودم ولی الان تو کاری میکنی باهاش دشمن شم