2777
2789
عنوان

تيكه مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 39 پست
نميدونم فازشون چيه واقعا نميفهمن ك دود اين كاراشون تو چش بچه خودشون ميره؟

کلا عروس رو دشمن میبینن منم قبلا هرهفته زنگ میردم حالشون میپرسبدم الان محلشون نمیدم خسته شدم از خوب بودن برن گمشن

واس يكي از فاميلا قراره يلدايي ببرن و جشن بگيرن مادرشوهرمم اونجاس بنظرت برم؟نميخوام ريخت نحسشو ببينم ...

اگر دوست داری برو ولی در مجموع محلمون نده ثون اگر ببینن تحت تاثیر حرفاشون و اذیتاشون قرار میگیری دیگه دست از سرت برنمیدارن پس نقطه ضعف نده دستشون اصلا عکس العمل نشون نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا عروس رو دشمن میبینن منم قبلا هرهفته زنگ میردم حالشون میپرسبدم الان محلشون نمیدم خسته شدم از خوب ...

حالا مادرشوهر من ب لج من عروس جاريشو ميكنه تو كونش همش اونو تحويل ميگيره تو جمع بااين ك دختره خيلي سطحش پايينه 

حالا مادرشوهر من ب لج من عروس جاريشو ميكنه تو كونش همش اونو تحويل ميگيره تو جمع بااين ك دختره خيلي س ...

اینم همینه پسرش بیکاره من که عروسشم دکترای حقوق دارم وکیلم و یه شرکت با دوستم دارم که مدیرش منم 

خودم تاالان ده بار پول دستی بهش قرض دادم ی موتور نداره پدرشوهرم ماشین منو قرض گرفتن چندبار 

پسرش دیپلمه س 

بعد عرجا میشینه میگه پسزم حیف شد من عروس نچرال دوس دارم حالا من فقط بینی م عمله 

از لج من دختر بی عمل میلینه باهاش گرم میگیره

اینم همینه پسرش بیکاره من که عروسشم دکترای حقوق دارم وکیلم و یه شرکت با دوستم دارم که مدیرش منم خودم ...

وااي دقيقا مث من كل طايفشون باورشون نميشه عروسي مثل من گيرشون اومده  ولي خودشون دائما در حال تحقيرركردن من هسن قدرنشناساي حسووووود

وااي دقيقا مث من كل طايفشون باورشون نميشه عروسي مثل من گيرشون اومده ولي خودشون دائما در حال تحقيررك ...

خود شوهرم میگه من هنوز باورم نمیشه تو‌ به من بله دادی 

اما ایشون عین مار فقط نیش میزنه ب چاقی مامانم 

افسردکی برادرم

ازدواج نکردن خاهر بزرگم گیر میده برای ناراحت کردنم

اشتباه كرررردم نرفتم انقدر تحت تاثير اينستا قرار گرفتم ك نرفتم حس كردم بي اختراميه

اشتباه بزرگیم کردی

دیگه هم فکرکردن بهش فایده ای نداره

بایدپیش مادرشوهرت ایناسفت وایمیسادی ومیگفتی نیازی نیس ولی خودت حتمامیرفتی گواهی میگرفتی