2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

168 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ب کمکتون خیلی نیاز دارم من چند وقتی یه جای حساس بدنم بوی بدی میده نمی‌دونم چیکار کنم.نه اینکه داخل واژن فقط بو بده نه تمام جای حساسم بو میده.تو رو خدا اگه کسی می دونه راهنمایی کنین چجوری خودمو درمان کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زاج سفید رو بکوب بریز تو یه افتابه پر اب میری سرویس با خودت ببر موقع بیرون اومدن خودتو بشو  نه خارش سراقت میاد نه بو .....

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

ممنون گلم

خواهش میکنم عزیز دلم 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

یبار استفاده کردم بدنم سوخت دیگه جرات نمیکنم

اگه میسوزه بعدش سرکه سیب بزن 

یه چند ثانیه میسوزه اما بعد اصلا سوزش نداره و پوستت نرم میشع

عزیزم توروخدا جواب بده . بوی بدنتون رفع شد منم جای حساسم بو میده خیلی ناراحتم

سلام عزیزم من یه فته قبل و بعد از پریودم بدنم بو میده که اونم دکتر گفت یه چیز طبیعی یه.منتها من طبیعیش هم بدم میاد