2777
2789

من واسه جوش هورمونی چانه ام این قرص رو با تجویز پزشک میخورم ، شنیدم که میگن قطع کنی بازم برمیگرده آیا این راسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ؟ 😭 من الان مصرف میکنم خیلی افسرده ام کرده پس فایده نداره ؟

من جوش میزدم دارو میخوردم تموم شد بعدش 

دیگ خودم شکر و خیلییی کم کردم به حدی ک هر چی ک شکر داشت حذف بود و فست فود هم نمیخورم 

خداروشکر برنگشته 

غذا خوردنتو رعایت کن استرس نداشته باش بدترین چیزه 

و اینک امیدوار باش و خیلیم حساس نباش 

خوب میشی 

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

مرسی عزیزم 😘 همین دارو رو میخوردین ؟

نه 

ربطی ب دارو نداره  هر کی ی مشکل داره من اسپیرو نولاکتون میخوردم و اکنو سایکیلین با خوردن شکر و غذای چرب جوش میزنی دیگ اینا رو نخور اصلانم ب برگشتن و اینک وای ی ماه دیگ جی میشه فکر نکن 

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫