2777
2789

سلام دوستان من همسرم ازمايش اسپرم دادن تعداد اسپرم ٦ ميليون و حركت ٥٢ درصد يعني اين دو رو زده ابنورمال و بقيه موارد همه نرمال بودن ،،و براش كلومفين و داروهاي ديگه شروع شده ،، خودمم هم لتروزال و امپول واسم نوشتم هيچ مشكلي نداشتم فقط ميخواستم كه اين ماه حتما نتيجه بگيرم ،، به نظر شما و يا كسي بوده كه با اسپرم ٦ ميليون نتيجه نگرفته باشه ؟؟؟!!!

ماه پيش اقدام كردم من با يك تخمك ازاد و يك فوليكول ١٩ نشد ،، الان هم در حال اقدامم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
الزامي
1
100%
الزامي
0
0%

چقد چیزای  شیمیایی من یه چیز دیگع بهت میگم اقوام جواب گرفتن واسه اسپرم پایین بجا این داروها اونو استفاده کن گلم ابن داروها همش ضرره حتی اگه بچه دار بشی ممکنه خدای نکرده رو بچه اثر بذاره 

الحمدالله رب العالمین 

عزیزم زیاد عجله به خرج نده و نگو حتما باید این ماه بشه، توکل کن به خدا، وقتی مشکلات این تیپی هست ممکنه بلافاصله دارو اثر کنه و نتیجه بگیرید و ممکن هم هست یه مدت طول بکشه. اینجوری جفتتون استرس میگیرید که تو اقدام واسه بارداری خیلی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ محلی یا تخم اردک رو یه هفته هرروز صبح با پیاز فراوون و روغن زیتون بده به همسرت وشبهاهم یک لیوان شیر محلی با عسل شیرین کن بهش بده و بجای هزینه های الکی که به دکتر میدید ووقت خودتون رو تلف میکنید از جای معتبر ژل رویال یا همون عسل ملکه بگیرید دوتاتون ایتفاده کنید اها کاسنی هم ور علی نوره ولی اینم فقط همسرت بخوره هم بچه خوشکل میشه هم احتمال پسر شدنش ریاده 

الحمدالله رب العالمین 
تخم مرغ محلی یا تخم اردک رو یه هفته هرروز صبح با پیاز فراوون و روغن زیتون بده به همسرت وشبهاهم یک لی ...

توروخدا اونایی که شوهراشون مشکل داره این هارو استفاده کنن و برام دعا ی خیر بکنن بخدا قسم خیلی ها با این ها جواب گرفتن حالا اگه حوصله نداشتین یا پولش نبود از همه موارد تخم مرغ محلی با پیاز و کاسنی رو حتما حتما حتما انجام بدیذ دوستای گلم انقد به خودتون و شوهرتون دارو های شیمیای ندید که همش عوارضه به سیره اهل بیت نگاه کنید مثلا همین تخم مرغ رو امام رضا فرمودن توروخدا انجام بدید هیچ ضرری نداره که 

الحمدالله رب العالمین 
توروخدا اونایی که شوهراشون مشکل داره این هارو استفاده کنن و برام دعا ی خیر بکنن بخدا قسم خیلی ها با ...

عزیزم بعد از کاسنی چی نوشتی .میشه یه بار دیگه بگی .برای پسر دار شدن هم خوبه؟

[QUOTE=48946822]تخم مرغ محلی یا تخم اردک رو یه هفته هرروز صبح با پیاز فراوون و روغن زیتون بده به همسرت وشبهاهم یک لی ...[/QUOTE]

مرسي ژيكال جون خيلي لطف كردي عزيزم مرسي بابت راهنمايي انشالله كه خدا مشكل شما رو هم حل كنه ،،من مشكلم اينه كه شوهرم بكشمش هم از اين چيزها نميخوره خون به جيگرم ميكنه خيلي بد غذا و بد اداست مثلا از پياز متنفره ،حالا سعيم و ميكنم 

[QUOTE=48946801]من شوهرم 79 م و سرعت 25 تا الان ک حسرتش مونده برام.دکترم نمیره سپردم ب خدا[/QUOTE]

٧٩ يعني هفت ميليون ، چند بار اقدام كردين خودتون فوليكول چند داشتين ؟؟ حالا ما دارو مصرف ميكنيم ببينم چي ميشه ،، همين خرنوب هم كه ميگن رو سعي ميكنم تو غذا يواشكي بهش بدم چون خودش نميخوره و ميگن خوبه