2777
2789

سلام شب همگی بخیر من قراره برم ۱ ماه دیگه اگر خدا بخواد برای کاشت تو تبریز  دکترم معرفی کرد ولی گفت ۲ ماه پودر اینفولیک و فرتیل اید و ویتامین دی بخور بعد برو که فولیکولات پوچ نشن منم از داروهام یک ماهم مونده گفت روز ۲ پریودت برو میگم حالا بنظرتون برم شروع میکنن دارو های تخمک کشی رو بدن یا نه ماه بعد اون کارو میکنن ممنون از راهنمایی هاتون

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درضمن وزنم ۸۶ بود به ۷۷ رسیدم حالا تا یک ماه دیگه ۵ کیلو هم کم میکنم تا داروهای پانکچر هم بگیرم ۲یا ۳ کیلو هم اونوقت فرصت دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌عزیزم کافیه‌دیگه میتونی‌بری‌سیکلتوشروع‌کنی

سلام عزیز دلم ممنون که تاپیکمو بی جواب نذاشتی فعلا مجبورم ۱ ماهم صبر کنم چون از داروهام مونده ۱ ماه میگم بنظرتون همون وقت که رفتم داروهامو شروع میکنن یا میخوان بگن برو سیکل بعدی بیا😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه‌روز۱تا۳پریودیت بره‌مسلماشروع میکنن

انشالله خدا از دهنت بشنوه برام دعا کن بازم ممنون که منو بی جواب نذاشتی😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم با کدوم دکتر میخوای ای وی اف رو شروع کنی؟

سلام عزیزم شب خوش 😚دکتر کبری حمدی درموردش شنیدی خوبه؟ من همه مدارک آزمایشات اینام حاظره روز دوم پریودم دکتر گفت برم بنظرتون اون موقع شروع میکنن داروهای پانکچر رو بدن یا نه میگن برو ماه بعد پریودی بیا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم شب خوش 😚دکتر کبری حمدی درموردش شنیدی خوبه؟ من همه مدارک آزمایشات اینام حاظره روز دوم پری ...

اره دکتر حمدی هم شنیدم کارش خوبه...خوب تو که مدارک و آزمایشات آمادست همین روزا قبل از پریود یه ویزیت پیشش میرفتی ولی احتمالا شروع کنه سیکل رو.

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

اره دکتر حمدی هم شنیدم کارش خوبه...خوب تو که مدارک و آزمایشات آمادست همین روزا قبل از پریود یه ویزیت ...

اخه راهم دوره یکم 😪 دکترمم نگفت که برم مطبش حتما نیاز نیست چون برام نامه نوشت توش هم همه مشکلات راه های درمانی نوشت و گفت چند ساله منتظرم بعدم گفت جهت ای وی اف دارم میفرستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم شب خوش 😚دکتر کبری حمدی درموردش شنیدی خوبه؟ من همه مدارک آزمایشات اینام حاظره روز دوم پری ...

اره عزیزم دکتر خوبیه توکل بر خدا کن ایشالا کارا خوب پیش میره

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اخه راهم دوره یکم 😪 دکترمم نگفت که برم مطبش حتما نیاز نیست چون برام نامه نوشت توش هم همه مشکلات راه ...

کجایی خود تبریز نیستی مگه؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اخه راهم دوره یکم 😪 دکترمم نگفت که برم مطبش حتما نیاز نیست چون برام نامه نوشت توش هم همه مشکلات راه ...

خوب پس نگران نباش..اگه همه چیز آمادست لزومی نداره دوباره بفرسته تا ماه بعد. حتما شروع میکنه. همه کاراش هم فکر کتم همون کلینیک میلاد انجام میده که مطبشم همونجاست

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰