2777
2789

کسی تازگی توبیمارستان فیروز ابادی سزارین کرده من سزارین دومم  تازه فهمیدم باردارم برای ۸ ماه بعد میخام بدونم کسی تازگی سزارین کرده توفیروز آبادی چجوریه دکتراش خوبن  یاخودمون میتونیم دکتر انتخاب کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دکترهاشو میگی خوب نیست یاازلحاظ رسیدگی

اصلا وحشین مخصوصا پرستارش و فوق العاده غیر بهداشتی و کثیف اذیت میشی نرو من دختر عمم اونجا زایمان کرد 

عمم و مادرشوهرش شهرستانن این یه هفته زودتر زایمان کرد دیگه تا عمم اینا برسن من رفتم بالا سرش حالش بد شده بود هیچکس رسیدگی نمیکرد پرسنلش که افتضاح اصلا جواب آدمو نمیدادن و و و خیلی چیزای دیگه فوق العاده هم کثیف بود

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

دکتر من فیروز آبادی کار میکنه اما من رفتم عرفان نیایش پارسال ۲۲ تومن هم دادم پیش همون دکتر زایمان کردم، به من می‌گفت تو فیروز آبادی هم میومدی زایمانت فرق نداشت فقط خدمات بعد زایمان فرق داره

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
[QUOTE=362885545]بیمارستان اولم خصوصی خیلی خوب بود اونموقع وضعمون خوب بود الان ورشکست شدیم ازالان بف ...

من بودم با قرض هم شده خصوصی میرفتم این بیمارستانای دولتی دور از جونت ادم میکشن

اصلا وحشین مخصوصا پرستارش و فوق العاده غیر بهداشتی و کثیف اذیت میشی نرو من دختر عمم اونجا زایمان کرد ...

مادرمنم توبخش  عفونی دوماه بستر بود رسیدگی نمیکردن 

اما ازبخش زایمانش نمیدونستم ک چجوریه

مادرمنم توبخش عفونی دوماه بستر بود رسیدگی نمیکردن اما ازبخش زایمانش نمیدونستم ک چجوریه

زایمانش که بدترههههه نکنین تورو خدا با خودتون اینکارارو خصوصی فک کنم ۳۰تومنه حداقل برو یجای نیمه خصوصی که تمیز باشه حداقل

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

من بودم با قرض هم شده خصوصی میرفتم این بیمارستانای دولتی دور از جونت ادم میکشن

وای عزیزم تواین دوره وشرایط مالی کسی به کسی پول هم قرض نمیده حقوق همسرم پایینه هرشب ازفکر خرج دوتا بچه پول زایمان  قسط اجاره خونه خابم نمیبره