2777
2789
عنوان

همکلاسیای سمی داشتین

176 بازدید | 10 پست

تو دانشگاه تو کلاسمون ی سری بچها خیلی سمین با تیکه انداختن و غیبت کردنشون ادمو اذیت میکنن

منم برای اینکه بی احترامی نشه و دشمن تراشی نکنم سرم تو کار خودمه ولی مثلا تیپ میزنم ب خودم میرسم ی سری دخترا می‌شنوم غیبتم تو کلاس میکنن یا تیکه میندازن چندباری خواستم محل ندم ولی الان ترما اخرم خیلی از دست رفتارشون کفری شدم ک من احترام همیشه نگه داشتم ولی توروم تیکه میندازن زخم زبون میزنن

ب نظرتون باید چجوری با این آدمای سمی رفتار کنم مثل خودشون جواب بدم تیکه بندازم یا بی محلی جوابه 

آخه بی محلی هم کنی فک میکنن جواب نداری بدی

خودم روحیه حساسی دارم و خیلی خودخوری میکنم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله داشتم

هیچی ازشون دوری کردم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بی احترامی هم نه اون طور ک ابروی خودت بره حرفی زدن توروشون بگو مشکلت چیه دردت چیه به چع جرعتی راجب من نظر میدی و به خودت اجازه میدی حرف بزنی

بگو یه بار دیگ تکرار باشه یا کوچیک ترین بی احترامی ببینم میدونم چطور باهات برخورد کنم دست و پاتو جمع کنی

...

ما هم داریم 

یه دخترس خیلی سمیه خیلیییی

یه بار سر کلاس جلو بقیه به یه دختر گفت ادم حسابت نمیکنم😐

کلا احترام نمی زاره خیلیم بی شخصیته 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

من دوران دبیرستان دوتا همکلاسی داشتم خیلی باهم مچ بودیم دختر عمو بودن یه روز رفتم مسافرت تابستون بود یه شماره بهم زنگ وپیام میداد منم فکر کردم یکی از دوستامه چون بهشون گفتم مسافرت کجا میرم همه چیو درست میگفت اینکه باکی رفتم مسافرت کجا رفتم و...خلاصه دوماهی مزاحمتش طول کشید تا اینکه یه بار خودم بهش زنگ زدم و جدی تهدیدش کردم،چون شهرستان بودیم اون موقع،فضا کوچیک بود همه همدیگه رو میشناختن منم با عموم تهدیدش کردم گفتم تو میمونی و عموم حالا میتونی امتحان کنی و یه باردیگه شماره ت بیفته رو گوشیم ببین چه بلایی سرت میاد خداروشکر آخرین باری بود که شماره ش رو گوشیم بود،تا اینکه سال تحصیلی جدید شروع شد چون فقط رفته بودیم لباس فرم بگیریم گوشی برده بودیم یکی از همون دخترا گوشی منو خواست گفت خودمون سیمکارت داریم سیمکارتتو بردار منم بهش دادم وقتی رفتم خونه خواستم یه شماره ی جدید وارد گوشیم کنم،نمیدونم یادتون باشه یا نه گوشی های دکمه دار کشویی وقتی میخواستی شماره ی جدیدترین کنی همین که میزدی روی 09شماره هایی که ذخیره نشدن رو بالا میاورد برای منم همینطور شد همون شماره ای که دوماه خواب وخوراک ازم گرفته بود فامیل همون دوتا همکلاسیم بود که شماره ی منو بهش داده بودن😒