2777
2789
عنوان

اصن باورم نمیشهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 54 پست
منم مث شمام تنها نیستینمیدونم بقیه ارتباط با جنس مخالف رو چطوری انقدر راحت دارن من کسیو ندارم خخخ

بنظرم خیلی وارد وماهرن وهنردارن منوشما وامثالهم نه

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

تعریف آدما از عشق و خاطر خواه متفاوته ممکنه چیزی که دیگران به عنوان عشق تعبیر میکنن واسه ما یه پیشنهاد معمولی باشه

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکشتت🤣عقرب آخه

😂😂😂والااخه میگم همینه ک میترسن بیان سراغم

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

حبیب رو دیدی؟ افرین، نود درصد نسخه مونث اونن

ارررره اره افرین😔😔

بنظرم خیلی وارد وماهرن وهنردارن منوشما وامثالهم نه

من خودم حیا دارم 

همش گفتم مرد باید تلاش کنه زن ب دست بیاره

همش گفتم من ناز باید بکنم مرد نازمو بکشه

ولی دخترای الان این چیزا براشون اهمیت نداره هرکاری میکنند با هرکسی ارتباط میگیرن راحت خط قرمزی ندارند

تعریف آدما از عشق و خاطر خواه متفاوته ممکنه چیزی که دیگران به عنوان عشق تعبیر میکنن واسه ما یه پیشنه ...

چی بگم والا..ولی خب۳۰سالمه دیگع وواقعا احتیاج ب همدم دارم

من خودم حیا دارم همش گفتم مرد باید تلاش کنه زن ب دست بیارههمش گفتم من ناز باید بکنم مرد نازمو بکشهول ...

فک کنم دقیقاهمین باشه ک شمامیگی.الان مردا دنبال دخترای شروشیطونن ک هیچ خط قرمزی ندارن

چی بگم والا..ولی خب۳۰سالمه دیگع وواقعا احتیاج ب همدم دارم

تو زندگی هیچ بایدی نیست از نظر من آدم باید فقط مراقب باشه برای خودش بهترینها رو رقم بزنه و از چاله در نیاد بیفته تو چاه

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
قربونت برم گلی😔هی کاش واقعی باشه واقعادیگه تحمل تنهاییوندارم

قسمت باشه میشه چه خیلی زود چه خیلی دیر هرچی خدا بخواد همونه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب