2777
2789
عنوان

داستان امضام

58 بازدید | 6 پست

بچه امضام با جاهیلین وارده بحث و جدل نشوید واسه این گذاشتم چون دوستای نی نی سایتی مون خیلی دنبال بحث و داستانن . منم اینو گذاشتم که هم حوصله این جلسه هارو ندارم هم واقعیته. بماند که وقتی میگن وقتی امضاتو دیدم دیگه جوابتو نمیدم چقد راحت میشم البته میرن گزارش میدن عقده ایا 😑 البته خودمم جوابشونو نمیدم چون حقیقته بحث کردن فایده نداره هم میرن رو عصابت 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

بر علیه خودت دارن استفاده میکنن😐😐🗿😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق به تمام معناعه امضات بیخیالشون🩷

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بر علیه خودت دارن استفاده میکنن😐😐🗿😂

گوره سرشون . حوصله این کودنا رو داشتم الان سه تا بچه داشتم 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
گوره سرشون . حوصله این کودنا رو داشتم الان سه تا بچه داشتم

😂😭

ولی جدی جدی بحث نکردن ارامش بیشتری برای من داره تا بحث کردن و پیروز شدن🔪چون در هر صورت کسی که خودش رو به خواب میزنه رو نمیشه بیدار کرد