2777
2789

مردی مگه یه جوری بزنش تو ام صدا بوقلمون بده

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب خانوادش گفتم باش صحبت کردن و هشدار دادن چبزی بشه باید دیه بدی اینا شوهرمم ترسید و نمیزنه دیگت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ناراحت شدم اینو دیدم.

ببرش مشاوره،بزرگتری کسی،یا اگه از خدا میترسه ازین سخنرانیهای مذهبی و اینا

راه دیگه به فکرم نرسید ولی نذار تکرار بشه،اگه خدایی نکرده دستش روت بلند شد برو گواهی پزشکی قانونی بگیر

اول فکر کردم میگی زنایی که شوهراشونو کتک میزنن خوب کردن😂😂😂😂

والا من شوهر ندارم ولی داشتم منم میزدمش 

ولی جدا از شوخی حتما خونه تون انرژی منفی داره سوره بقره بگیر و چله ی سوره مزمل و سوره جن بگیر و هر روز ۱۰۰۱تا یا ودود بخون فوت کن به یه شربتی چیزی بهش بده آیه ۱۶۵ سوره بقره هم عالیه یحبونهم کحب الله والذین آمنو اشد حبا لله اینم فوت کنی به یه چیز شیرین بهش بدی عالیه