2821
2789
عنوان

مذهبیا میشه بیاین

71 بازدید | 7 پست

یمدت برای اینکه راه بیوفتم خیلی رو دست خودم تمرین کردم،ناخنام افتضاح شدن در حدی که جایی میخورن سریع خون میاد،خیلی زشت شدن

ولی پریودم،میگن اگه بخاطر درمان باشه مشکلی نداره کاشت بزنی ولی غسل و وضو جبیره داره

میشه یکی واضح برام توضیح بده جبیره چطوریه؟

زدم ولی متوجه نشدم چطوریه اخه گیج کنندسیعنی وضو بگیرم فقط نیتشو بگم جبیره؟یا باید مثل همیشه وضو بگیر ...

عزیزم غسل و وضوی جبیره فقط ۱ بار مجازی. دوباره بخوای وضو بگیری باید ناخن هارو برداری غسل کنی و وضو بگیری. وگرنه نمازت باطله

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم غسل و وضوی جبیره فقط ۱ بار مجازی. دوباره بخوای وضو بگیری باید ناخن هارو برداری غسل کنی و وضو ب ...

پس چرا مکارم گفته مانعی نداره برای غسل و اینا...

ای بابا 

حالا با این ناخنای زشت چیکار کنم

همین دیروز تو باشگاه ناخنم سوراخ شد کلی خون اومدا

ازکی پرسیدین؟؟؟

مرجع تقلیدم مکارمه از اون پرسیدم

با سلام آیت الله مکارم،در مورد کاشت ناخن توجه داشته باشید در صورتی که ضرورتی برای این کار نباشد آن را ترک کنند، و چنانچه ضرورتی وجود داشته باشد و امکان جداسازی آن، به هنگام غسل و وضو نباشد، بصورت عادی، وضو یا غسل را انجام می دهد.ضمنا دقت شود زیبایی ضرورت محسوب نمی شود بلکه ضرورت به معنای این است که وضع ناخن بسیار زننده است و سبب عسر و حرج شده و یا شوهر او را شدیدا تحت فشار قرار دهد که اگر عمل نکند، مشکلات مهمی در زندگی زناشویی آنها حاصل می شود و امثال این موارد.__بنابراین در صورت ضرورت کاشت ناخن، انجام این کار و درآمد حاصل از آن مانعی ندارد.