2777
2789

بچها خواهرم یازدهمه بعد جالبه نمونه دولتی ام میخونه ولی میگه همه از من بدشون میاد و همه مسخرم میکنن و اذیتم میکنن و بعد کلاسشون کلن شده سه تا اکیپ جدا ک اینا آخر میشن ی اکیپ بعد این کلن ی دوست داره ک بقیه اونم مسخره میکنن ! 

امروز تو مدرسه گریه کرده می‌گفت جشن گرفتن دختره گفته بیاید باهم عکس بگیریم اینا ی اکیپ چهار نفرن ک بقیه مشکل دارن باهاشون بعد رفته یهو اون یکی گفته میشه بری ما باهم بگیریم ؟ اینم گریه کرده 

یا ی بار برگشتن بهش گفتن از گروه بچه ها اسکرین گرفته فرستاده برا معاون بعد ی گروه جدید زدن فقط اکیپاشون باشه !!! مثلن خواهر من نباشه 😑

خواهرم خیلی داره اذیت میشه اصلا هرشب گریه می‌کنه بهش میگم حداقل جلو اونا گریه نکن میگه دست خودم نی  

دختره برگشته به معلم گفته خانوم ولش کنید خودش میاد 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نداشتم. با همه بودم. دوست منحصر به فرد و خاص نداشتم و ندارم

آخه خواهر من نمی‌خواد تنها باشه یجورایی مجبوره تنها باشه چون همه مسخرش میکنن یا میگه دختره چش خوره می‌ره بهش هیچ دوستییی ندارع با اینکه دلش میخواد با بقیه بگه بخنده حتی برقصه !!! ولی هیچ کسو نداره

عجب همکلاسیای بی وجدانی گریه‌شو ام دیدن اهمیت ندادن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ب خاطر اعتماد ب نفس کمش همه باهاش لجن

چیکار کنه درست بشه ؟ میگه همیشه پشت سرم حرف میزنن با اینکه خداشاهده خواهرم هیچ مشکلی نداره😑

آخه خواهر من نمی‌خواد تنها باشه یجورایی مجبوره تنها باشه چون همه مسخرش میکنن یا میگه دختره چش خوره م ...

منم تنهایی رو دوس ندارم ولی خب عادت کردم. اتفاقا ب همه توی درس کمک میکردیم( به غیر از تقلب البته)

آخه خواهر من نمی‌خواد تنها باشه یجورایی مجبوره تنها باشه چون همه مسخرش میکنن یا میگه دختره چش خوره م ...

اخه چرا میزاره مسخرش کنن ؟

بگو رفتار خاصی انجام میده من موقعی که میرفتم مدرسه یکی از همکلاسیام واقعا رو مخ بود رفتاراش بقیه ازش خوششون نمیومد من مثلا خواستم باهاش صمیمی شم ولی دیدم جدی نچسبه 

چیکار کنه درست بشه ؟ میگه همیشه پشت سرم حرف میزنن با اینکه خداشاهده خواهرم هیچ مشکلی نداره😑

حتی اگه مدرسشم عوض کنید اوضاع همینه، کمکش کنید عزت نفس داشته باشه اون موقعه‌س ک بقیه میوفتن دنبالش. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

ولش کنین بابا سال بعد کنکور دارهبهش انگیزه بده درس بخونه میره دانشگاه دوستای خوبی پیدا میکنه

اینجوری خب تو مدرسه اذیت میشه وقتی هیچ چیزی نیست که بخاطرش مدرسه رو دوست داشته باشه علاقه ایم به درس پیدا نمیکنه