2777
2789
عنوان

😔گندزدم

116 بازدید | 7 پست

رلم بایک اکانت دیگه امتحانم کرد من خر جوابشو دادم فکرمیکردم اشناس داره اذیتم میکنه میگه دیگه از چشمم افتادی من خیلی دوسش دارم دیگه نمیتونم عاشق کسی مثل اون شم درست میشه ایا؟؟؟ 

از پیاما اسکرین بگیر براش بفرست بعد کلی بخند و بگو ببین چطوری میخاستی مخمو بزنی خوب بلدیااا. مثلا وا ...

دیگه نمیشه دیرشده مال قبلنه اونموقع که هنوز عاشقش نشده بودم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar_3سلام عزیزم میشه تاپیکای منو حذف کنی همشو🙏🏻

سلام امکان حذف همه تاپیک ها وجود نداره. اگر تاپیک خصوصی دارید میتونین روزهای زوج یک مورد برای niniyar1 ارسال کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13058357/نی-نی-یار-3-هستم-حذف-تاپیک

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یکدونشو پس پاک کن

لطفا دوباره بخونید من پاک نمیکنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت