2777
2789

شوهرم به شدت محدودم میکنه قبلا باشگاه سر کوچه میرفتم تنها تفریحم بود سر یه قضیه احمقانه گفت دیگه نرو خودش مهربونه خوب خرج میکنه خیلی به بچه میرسه ولی من خستم ماهی یک بار بیشتر خانوادمو نمیبینم حس میکنم دارم تو خونه به تدریج میمیرم 

چیکار کنم؟  

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

باهم بیرون میرید؟

منم همچین شرایطی دارم

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارزششو داره بمون زندگیتو بکنفقط راضیش کن بری سر کار و مشغول شی

وای نه حرفشم بزنم دعوا درست میکنه بعدشم تا یه هفته قهر 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

باهم بیرون میرید؟منم همچین شرایطی دارم

فوقش هفته ای یک بار بعد همون بیرون رفتنم زهرم میکنه 

عزیزم همه زندگی ها یه مشکلی دارن یکی شوهرش بیماره یکی بچه ننه یکی معتاد یکی دست بزن یکی خسیس حالا که بچه دارین اونم کوچیک باید کمی مشکلات رو نادیده بگیری 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

لطفا دیگ بچه نیارما تو بدترین شرایط برای شکاکی هستیمپدرم هیچوقت خوب نشد ک نشد

با اصرار خودش بود فقط خوشحالم که بچم پسره و نمیتونه محدودش کنه😔

کم کم همه چی درست میشه هر وقت تونستید اعتمادشو جلب کنید و کاری کنید شکاکی و این اخلاق گندش رو بگذاره کنار....چرا چوووووون بچه دارین خانم بچه ، وقتی بچه دارید تا پای مرگ باید به پاش وایستید

فوقش هفته ای یک بار بعد همون بیرون رفتنم زهرم میکنه

میفهمم چی میگی ولی بچه دارید ب اینم فک کن

شاید بتونی یکم تغییرش بدی

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️