2777
2789

من ماه نه حاملگیم اصلا حالم خوب نیست نه از لحاظ روحی و نه از لحاظ جسمی ظهر نتونستم نهار بخورم و اصلا حال ندارم شوهرم صبح پیام داد چند بار که جوابشو ندادم ظهر اومد که خونه مامانم یه جوری حرف زد که همه تقصیر ها رو گردن من انداخت تو چند تاپیک قبلم گفتم دلیل دعوا منم حرف زدم که داداشم اومد و یه کم بگو مگو کردن و بعد با هم دعوا کردن شوهرم پاشد رفت ولی همش داداشم رو تهدید می‌کنه که میکشمش و ال میکنم و بل میکنم بعد به خانوادم گفت اگه بچه طوریش بشه من می‌دونم شما و روز زایمان میام بیمارستان بچه رو میگیرم شوهرم امروز با این  حرفا و حرکاتش تمام راهها رو بست که من برگردم پیشش و اگه قبلا یک درصد احتمال داشت برم دیگه  برنمیگردم پیشش خیلی حرفایی دیگه هم زد که من حالم خوب نیست و نمیتونم تایپ کنم برام دعا کنید بچم طوریش نشه نگید چرا اومدی قهر خونه مادرت چون هزار بار بهم گفت نمیخوامت برو به شدت عصبانی و همین اخلاقشم باعث شده منم عصبی بشم خستم از خودش و کاراش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردی که ندونه توی این شرایط نباید همسرشو تا این حد عصبی کنه معلومه خیلی خیلی نمیفهمه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

ترسو نباش محکم بگو که روز زایمان بیاد بچه رو تحویل بگیره، همیشه طوری برخورد کن چیزی برای از دست دادن نداری

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
حالا تکلیف اون طفل معصوم چیه چرا ما زنا تا از زندگیمون مطمئن نشدیم بچه میداریم😣😞 منم اگه پسرم نبود ...

خریت کردم شوهرم از اولم مرد زندگی خودش نبود همش بفکر بقیس بجز خودش

تنها دلخوشیم همین بچس

تا وقتی ضعیف باشی همیشه قربانی هستی و کسی نمیتونه برات کاری کنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
مردی که ندونه توی این شرایط نباید همسرشو تا این حد عصبی کنه معلومه خیلی خیلی نمیفهمه

از خیلی بیشتر نفهمه وپرو اومده همه کاسه کوزه ها رو سر من شکونده و خودشو آدم خوبه جلوه داده 

مردا خیلی با خانوما فرق دارن خیلی هاشون درک نمیکنن یه خانوم با داره و نمتونه به خودش برسه یادمه وقتی باردار بودم بدهیکلم شده بودم و به خودمم نمی‌رسیدم خیلی اخلاق همسرم بد بود به نظر من حق هارو به خودت نده یکم کوتاه بیا برو خونه به خودت و همسرت برس مطمئنم  اخلاقش عوض میشه اونم خستس و از خونه آرامش میخاد گناه داره حق داره عصبانی باشه یکم بهش توجه کن و بهش محبت کن ببین چطور عوض میشه و عاشقت میشه این تجربه منه برو خونه به خودت برس بهش محبت کن و خونه رو محیط آروم درست کن اونم جبران میکنه