2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهر و خانواده شوهر

843 بازدید | 55 پست

من قبلا به اون صورت حس نمیکردم که اینکه میگن خانواده شوهرمون اینطوریه، فلانه، بهمانه، ...چه طوریه

چون غالبا رابطم و رابطشون باهام خوب بود

اما از وقتی که باهاشون اومدم مسافرت احساس میکنم به اندازه قبلا دیگه دوستشون ندارم...

حالا میبینم چقدرررررر خواهرشوهرم از خودش تعریف میکنه

یا چیزای دیگه 

دلم گرفته از دست شوهرم و خانواده ش

میشه بهم دلداری بدید و جو و روحیه م رو عوض کنید

دلم میخواد بعضی رفتارها و حرفاشون برام مهم نباشن

خواهش میکنم اگر نمیدونید چطور روحیه و کمک بدید حداقل جوک تعریف کنید یا خاطره طنز بگید که مودم عوض بشه

ممنونم

لبخندامیرالمومنین نصیبتون

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نحوه تدریس دبیران محترم:

علی آمد!

علی: نهاد

آمد: گزاره

حالا نحوه سوال در امتحان:

نهاد و گزاره را مشخص کنید؟

به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم/ بیا کز چشم بیمارت هزاران درد برچینم!  

سریع سفروتموم کن ودیگه باهاشون قاطی نشو....تجربه ای که من بعدازدوسال کسب نمودم    

اتفاقا شوهرم هم براش تجربه شد که دیگه چنین مسافرتی نیایم و خودش گفت دیگه اینطوری نمیایم مسافرت

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 
نحوه تدریس دبیران محترم: علی آمد! علی: نهاد آمد: گزاره حالا نحوه سوال در امتحان: نهاد و گزاره ر ...

ممنونم یاس عزیز

باحال بود

عزيزم بيا اينم  جوك.بخند.

من تا حالا با خونواده ي همسرم مسافرت نرفتم و فكر نكنم برم.

اگه هم برم خط قرمز خودمو شكستم..بايد بعدا تلاش فراوان بكنم دوباره به خط قرمز بكشم اونم شايد با قطر زيادتر از قبل.

امشب برای مشاورم(غیر از دکتر حبشی) که از قبل ازدواج میرم پیشش این رو فرستادم:

اقای دکتر من میخوام دیگه خیلی چیزا برام مهم نباشه و بی تفاوت باشم...
میخوام دیگه به محبت و توجه شوهرم و درک کردن من،نیاز نداشته باشم و برام مهم نباشه
دیگه دوست ندارم براش درددل کنم و غر بزنم یا درخواست محبت کنم...
میخوام تنها باشم و بتونم با این قضیه کنار بیام
میخوام توجه و محبت دیگران برام مهم نباشه و از هیچکس انتظار کوچکترین محبت رو نداشته باشم و اگر حرف یا کاری کردن ناراحت نشم
میخوام مستقل بشم از نظر عاطفه و احساس
میخوام حتی لذت بردن از زندگی مثل قبل برام مهم نباشه
میدونم سخته برام اما اینطور زندگی کردن راحتتره و این همه گریه کردن نداره
سعی میکنم به اطرافیان و شوهرم محبت کنم اما دلم میخواد کوچکترین انتظاری از هیچکس نداشته باشم

چطور میتونم به این هدف برسم؟

خواهش میکنم کمکم کنید چون غیر شما کسی نیست که هم من رو درک کنه و از روحیاتم باخبر باشه و هم بتونه کمکم کنه

بیخیال بابا خیلی وقتا میشه با خانواده خودت یا داداش و خواهرتم میری مسافرت از دماغت میارن . ایناهم انسانن و جایز الخطا . شاید جو مسافرتشون با روحیه ات سازگار نیست ولی دلیل نمیشه ادمای قبل نباشن برات . مطمئن باش همونقدر عزیزی براشون فقط روحیه سفرتون کاملا متفاوته . ببین مثلا جالبه شوهر من راصی نمیشه با خانواده خودش بریم مسافرت میگه خوش نمیگذره مامان بابا گیرن اینکه اداره مرخصی نمیده رو بهانه میکنه ولی چون من روحیه ام کاملا باهاشون میسازه شوهرم میمونه من میرم باهاشون انقدرم خوش میگذره 

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام
عزيزم بيا اينم  جوك.بخند. من تا حالا با خونواده ي همسرم مسافرت نرفتم و فكر نكنم برم. ...

هوم

عزیزم اصلا یه گوشت در یکیش دروازه اصلاااا اهمیت نده چون عادیه منم اوایل حساس بودم هی به شوهرم غر میزدم ولی بعدش شوهرم گفت به دل نگیر بابا بالاخره خواهر شوهرن دیگه میمیرن حرف نزنن منم دیگه بیخیال شدم😂😂😁

از جهان فقط"طُ" سهم من باشی و بس.... 💓💓
سریع سفروتموم کن ودیگه باهاشون قاطی نشو....تجربه ای که من بعدازدوسال کسب نمودم    

چندبار من و شوهرم بحثمون شد و گفت برات بلیط بگیرم برگرد

اما چون وضعیت مالی افتضاحه و دیدم از روی ناراحتیه و... گفتم نمیخوام