2777
2789

مادرشوهر من همه چیزو حالیشه همه چیزوووووو از تمام رسوم هم خبر داره می‌دونه چی اخترامه چی بی احترامی 

ولی برای من هیچ کاری نکرد 

اون جایی هم که وظیفشه نکرد و گفت بلد نیستم البته به همسرم گفت 

برای احترام گذاشتن هم که دیگه نگم ؛ همیشه به همسرم میگه حواسمون نبود بلد نیستیم یادمون نبود دستمون خالی بود و...

بی احترامی هم میکنن میگن حواسمون نبود از قصد نبود بلد نیستیم .

ولی برای عروس های برادر خودش همهههههههه چی بلده

با همچین آدمهایی چه باید کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی محلی 

مادر شوهرم منم هیچی بهم نداد از رسوماتش 

با اینکه بابام کل جهازمو کامل داد ولی این زن هی ایراد گرفت گف اینو ندادن اینو نگرفتی 

خودشم آه در بساط نداشت هی ایراد گرفت

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
دقیقا مادر شوهرم همچین کرد منم نه پاتختی نه عیدی نه سیسمونی هیچی نکردم خونش دلم خنک شد گفتم رسم ندار ...

عزیزم پاتختی چیه؟

سیسمونی که اگر نکردی هم همسرت داره چیزی به اون نمیشه که

عزیزم پاتختی چیه؟سیسمونی که اگر نکردی هم همسرت داره چیزی به اون نمیشه که

عزیزم تو سیسمونی طرف ما خونه مادر شوهر کادو و شیرینی و میوه و آجیل و این چیزا میبرن پاتختی هم شبیه همینه فردای عروسی میبرن خونش اونارو نبردم وسایل نوزادو آوردم خونه خودم 

هیچی ، اهمیت نداره برامآدم سنتی و قدیمی نیستم ک برام رسم و رسوم مهم باشه

عزیزم رسم و رسوم فقط هدیه و شادی نیست . 

مثلا سر فوت یکی از اعضای خانوادم منو دعوت کردن خونشون همشون لباس رنگی و سفید و کرم اونم فقط چندروز بعد فوت ...

پدر همسرم به همسرم گفته بود مگه ما فلانی رو کشتیم زنت اینطوریه با ما ( من کم حرف و بی حوصله بودم اون مدت) 

حتی اون مدت خبر نگرفتن ازم ببینن چه مرگمه افسردگی گرفتم یا نه ...

انجام نمیدم بدتر می‌کنه 😐

من کلا با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دقیقا مادر شوهرم همچین کرد منم نه پاتختی نه عیدی نه سیسمونی هیچی نکردم خونش دلم خنک شد گفتم رسم ندار ...

کار بسیار خوبی کردین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم رسم و رسوم فقط هدیه و شادی نیست . مثلا سر فوت یکی از اعضای خانوادم منو دعوت کردن خونشون همشون ...

البته رنگ لباس هم برای من مهم نیست ولی اینکه حالت رو درک نکردن جالب نبود

البته رنگ لباس هم برای من مهم نیست ولی اینکه حالت رو درک نکردن جالب نبود

رنگ لباس نشانه احترام نیست تا وقتی که خودشون اینکارو بی احترامی ندونن؛ چون به معنای بی احترامی هست انجامش دادم