2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها هنوز سریال جومونگ میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست

مادربزرگ من یعنی یطوری برای سلامتی جومونگ دعا می‌کرد 

انگار خودش زاییده بودتش

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اونا ماهواره ندارنهرر چی تلویزیون بزاره مجبورن ببینن

خواهر بحث علاقه بود نه ماهواره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اینا مامان بابای منن.جوونم هستنا.مامانم قبلا که هزاران بار دیده الانم شب میبینه بعد یه صحنه هیجان انگیزشو میگه وای فردا تکرارشو میبینه دوباره تو همون صحنه میگه وای.یعنی پسرم میگه بهش مامانبزرگ همینو که دیشب دیدی😂

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اونا ماهواره ندارنهرر چی تلویزیون بزاره مجبورن ببینن

اره ما نداریم ، اما دلیلش علاقه ای شدیدیه که به این سریال داریم ، کسی مجبورمون نکرده خودمون دوست داریم و میبینیم😁

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

ومنی ک تاحالا هیچکدومو ندیدم...فکنم فقط من باشم تو جهان این فیلمارو ندیدم😂

منم فقط یانگومو دیدم، چون راجع به آشپزی بود دوس داشتم😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

والا دیدم داییم از شبکه تماشا امپراطور دریا میدید میگفت قبلشم جومونگ پخش میکنه

نه تو تماشا فقط یه کره ای پخش میشه اونم سر ساعت مشخص اگه پخش شده بود که سایتو گلبارون یمکردم😂😂😂

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

خب با خانواده چی ببینیم؟ من مثلا با پدر شوهرم گیم آف ترونز ببینم آیا؟

اره دوبله و سانسور شده ببین

البته فک کنم توی سه چهار قسمت کار جمع شه😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇