2777
2789
عنوان

سلام به لر و عرب های عزیز

190 بازدید | 12 پست

من زنگ زدم به نی نی سایت و مشکل رو گفتم

گفتن هرگونه توهین قومیتی و ارسال عکس...

خلاف قوانینع و شکایت بشه طرف زندان هم میره

قابل توجه اون زنی که خودشو حامی نشون میده ولی عکس دختره مردمو پخش کرد!

با افتخار لر زاده ام‌کرمانشاه♥️لُره کلهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک بار دیگه ببینم به نفر به قومم اینجا توهین میکنه یا راجبه دختر یاسوجی تاپیک میزنن تمام اتفاقا و جنایت های قوم های مختلف و تاپیک میزنم هی ما هیجی نمیگیم شورش و در اوردن یه مشت بیکار غیبت کن

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

اینجا خونتون نیست که ۲تا فحش راجب مادرشوهرتون بدید برید

به زندگیتون برسید 

حتما مشکل دارید که شوهراتون خیانت میکنن دیه

وای یه نصف روز تو سایت نبودما ببین چقدر عقب موندم از یحثا 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یک بار دیگه ببینم به نفر به قومم اینجا توهین میکنه یا راجبه دختر یاسوجی تاپیک میزنن تمام اتفاقا و جن ...

بحث منابع لر که میشه زبون ندارن

الان شاخ شدن همینا

شب و روزم دنبال الت بقین