2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر مدنظرشه

لیزر و وسایل ارایشی و ارایشگاه

باشگاه و لباس و اینا

خودم خیلی کراپ میخرم 

طلام میخرم 

بستگی به خودت و جیب خودت داره 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

فرق داره روتین پوستی لیزرکاشت  رنگ مو لباس  باشگاه ..

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

لیزر رفتم اهل مژه وناخونم نیستم خوراکمم خوبه لازم نیست هزینه کنم خرید لباسم نمیخوام دیگه به جز اینا دیگه چکارا میشه کرد

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
رفیق ۲ سال دارم مژه میزارم خسته شدم بنظرت نزارم دیگه یا ادامه بدم؟

اگه آسیبی نمی‌بینه مژه هات چه اشکالی داره ..

ولی من خودم مژه هام ضعیفه مزارم بهتره ولی عادت کردم نمیتونم ...

البته به موقعش یه مدت قطع میکنم استراحت میدم باز دوباره 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍