2777
2789
عنوان

آیا موافقید که این سایت

136 بازدید | 17 پست

.... مروج فرهنگ  ازدواج و خانه داری زنان هست و به سرکوب اشتغال و استقلال زنان و دختران میپردازد؟ و شما هموطن داری به این قضیه دامن میزنی؟! 

عجیب نیست چون زن پشت زن رو هیچ وقت نمیگیره 

عجب تایپیک قشنگی دقیقا همینه چیزی که تو این سایت هست اینه که زن تو سری خور و بساز و قانع کم توقع خیانت دید ببخشه صداشو در نیاره زن بمیره از کره زمین نابود بشه که اینا خیالشون راحت باشه متاسفانه اینجا زن ستیز خیلی زیاد داریم الان پیداشون میشه این تایپیک و تکذیب میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ساز مخالف میزنم،زن باید با مرد برابر باشه،شاغل باشه،همه حقوق شهروندیش رعایت شه،وظایف در زندگی مشترک باید برابر تقسیم شه،هرکسی هم که طرفدار سرکوب زن و حقوقش هستش یه بیشعور عوضیه که واژه آدم واسه خودش و جد و آبادش زیادیه چه برسه به انسان

من که ساز مخالف میزنم،زن باید با مرد برابر باشه،شاغل باشه،همه حقوق شهروندیش رعایت شه،وظایف در زندگی ...

با همکارم رفته بودم دیروز ارایشگاه ... اون طفلی داشت مو لایت میکرد منم نشسته بودم ناخن ....وای نمیدونستن چندتا مشتری این دوست منه ... هی میگفت اره دخترای امروزی به اسم شاغلم هزار کثافتکاری میکنن پول درمیارن که اینطوری خرج میکنن وگرنه مگه اداره چی و کارمند اینقدر درامد داره بیاد موهاشو همچین کنه ... اوف نگم برات الانم اومدم سایت عوقم گرفته تاپیک پربازدیدو که دیدم ... یه مشت عقده ایی محروم از کار و تحصیل افتادن بجون خانومای با عرضه و باهوش

این جا قشنگ میشه فهمید تو جامعه ی ما چه قدر تبعیض جنسیتی هست و چه قدر خود بعضی از زنا عقایدشون ضد زن هست و به نفع مردا هستن شاید خودشون خبر ندارن شاید دارن اما به دلایلی از این فرهنگ اشتباه پیروی می کنن.

یکیش تاپیکایی که راجع به جنسیت بچه می زنن و وقتی میری از پشت همین گوشی هم میشه فهمید استارتر اون تاپیک چه قدر تو لجن زار تبعیض جنسیتی هست که برای فلان جنسیت خودشو به آب و آتیش حاضره بزنه و کلی استرس داره که نکنه فلان جنسیت نباشه شوهرش ناراحت بشه اخلاقش بدتر بشه.

قشنگ جامعه رو به رخ می کشه مشت هم که نمونه ی خرواره.

حالا بحث این که شما هم گفتی بماند.

اگه بخوام همه رو بگم تا شب طول می کشه انقدر که دیدم تو این سایت.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

با همکارم رفته بودم دیروز ارایشگاه ... اون طفلی داشت مو لایت میکرد منم نشسته بودم ناخن ....وای نمیدو ...

خاک تو سرشون موشهای فاضلاب،حیف یه نفس که کنار این ابلها میکشیم،اگه بیشعوری شاخ و دم داشت،رسماً خیابونا تبدیل به باغ وحش میشد

این جا قشنگ میشه فهمید تو جامعه ی ما چه قدر تبعیض جنسیتی هست و چه قدر خود بعضی از زنا عقایدشون ضد زن ...

هر چی ادم حسابیه فراری میدن از سایت و لغو کاربری ... خود من چهار سال پیش اینجا بودم از صدقه سر من کلمه ف .ا.ل و دعا.نویس و تاپیکاش ممنوع شد 

خاک تو سرشون موشهای فاضلاب،حیف یه نفس که کنار این ابلها میکشیم،اگه بیشعوری شاخ و دم داشت،رسماً خیابو ...

نشستن تو خونه با گوشی از سر دق بار بقیه میکنن که تنهایی رو به جون خریدن و رفتن به جنگ روزگار ... یکیشون بهم میگفت مجردی و پولداری حتما زیر ابی میری برای شهوتت ... حیون نیست پس چیه؟!

هر چی ادم حسابیه فراری میدن از سایت و لغو کاربری ... خود من چهار سال پیش اینجا بودم از صدقه سر من کل ...

باز خوبه لااقل ممنوع شده همینا هم.

در کل ما نمی تونیم جامعه رو تغییر بدیم ک از خودمون شروع کنیم بهتره.

مثلاً الان تو خونه ی ما کار خونه مرد و زن نداره تقسیم شده حتی پسرمم یاد گرفته از همسرم بدون این که ما بهش بگیم کمک می کنه خودش از جارو کشیدن گرفته تا تیکه کردن مرغ و گوشت پاک کردن سبزی و....

بعد پسر خودم نیست از ازدواج سابق همسرمه یه بار اینو تو همین سایت گفتم،،یکی گفت مادر بالای سرش نبوده؟؟

که یعنی چون مادر بالای سرش نبوده مجبور بوده کار کنه.

که اتفاقاً با مادرش بزرگ شده و اون خانم و همسرم یادش دادن چه مادر بالاسرش باشه و چه نباشه باید کمک کنه نه از سر اجبار از سر وظیفه.

بچه باید یاد بگیره کار خونه مرد و زن نداره که خواهر و مادرش فقط انجامش بدن.

اگه حرف خرج خونه هم میارن وسط اونم باید تقسیم بشه اما هنوز سیستم ازدواج و قانون ازدواج برابر نیست که زن کاملاً برابر با مرد خرج کنه هر وقت برابر شد زنم میشه گفت برابر مرد باید خرج زندگی بده.

فعلاً مردا باید حقای گرفته شده از زن رو پس بدن.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

نشستن تو خونه با گوشی از سر دق بار بقیه میکنن که تنهایی رو به جون خریدن و رفتن به جنگ روزگار ... یکی ...

من خودم شاغل نیستم،اونم بخاطر اینکه یه سری شرایطم اجازه نداد،اما اینجور ادما در حدی حقیرن که توهین از طرف ما هم واسشون موهبته

باز خوبه لااقل ممنوع شده همینا هم.در کل ما نمی تونیم جامعه رو تغییر بدیم ک از خودمون شروع کنیم بهتره ...

ببین گلم مارو گوشه نشین میکنن اینجا و بشدت قضیه از بالا بالا ها داذه ساپورت میشه و متاسفانه اکثریت کاربرا هم اون تیپی هستن